- הוסף לסימניות
אני בהלם... 4 לידותאיך אמרה לי אחות אחת:למה אני צריכה לעזור לך לרדת מהמיטה שבעלך יעזור לך.......
ממש לא הרגשתי vip רציתי רק לברוח משם
תמיד עזרו בכל מה שצריך
אפילו להעביר את התינוק מהעריסה אלי לידיים... שלא אצטרך להתרומם
אני בהלם... 4 לידותאיך אמרה לי אחות אחת:למה אני צריכה לעזור לך לרדת מהמיטה שבעלך יעזור לך.......
ממש לא הרגשתי vip רציתי רק לברוח משם
שלוקחים ניתוח פרטי, הכוונה שבוחרים ומשלמים לרופא המנתח שהוא הרופא שמבצע את מהלך הניתוח.מרדים מומחה- מהלך ההרדמה בד"כ כרוך בפחות סבל ומהיר יותר. כי מדובר במרדים מקצועי
כמה זמן אורך להם לחבר לקבוצה?לכל מי שלפני קיסרי. מומלץ להיכנס לאתר הזה: https://www.maagalimgroups.com/
יש שם מידע עצום לקיסריות והוא חרדי לחלוטין.
מומלץ.
אני קיבלתי תשובה שהקבוצה מיועדת למי שיכולה ללדת רק בקיסרי, לתשומת ליבכןיכול לקחת זמן
תפני אלי באישי אם זה רלונטי. יכול להיות שוכל לעזור.
שמעתי מכלי ראשון שעזרא עדיין עושה עבודה ברמה גבוהה מאוד למרות שמבחינה רגשית הוא הזדקן.
ממליצה מאוד גם על כבירי.
שמעתי הרבה סיפורים על החלמות קשות אצל פלוטקין - קחו לתשומת ליבכן.
הם חזרו אלי במייל אחרי כמה חודשים לשאול כמה שאלות התאמה, עניתי ומאז שקטיכול לקחת זמן
תפני אלי באישי אם זה רלונטי. יכול להיות שוכל לעזור.
שמעתי מכלי ראשון שעזרא עדיין עושה עבודה ברמה גבוהה מאוד למרות שמבחינה רגשית הוא הזדקן.
ממליצה מאוד גם על כבירי.
שמעתי הרבה סיפורים על החלמות קשות אצל פלוטקין - קחו לתשומת ליבכן.
כבר עברתם ניתוח? נשמח אם תשתפו אצל מי ואיך היהבניתוחים יותר מורכבים מהקלאס (כמו נעיצות שליה וכו)
גם עדיף את כבירי/ עזרא ע"פ קסטל?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: ilan p ו-בעיקר להודות2 //