קיפולי מפיות

• הוסף לסימניות
אני מחפשת הוראות של קיפולי מפיות.
ראיתי באירוע שעשו משהו כמו פירמידה, משולש עומד
ניסיתי לשחק עם מפית ולא הלך לי

מי יודעת ויכולה להסביר?

• הוסף לסימניות
מי לא תוכל להסביר לך השאלה

ידוע שיש על זה תורה שלמה.

• הוסף לסימניות
יש לי חוברת אני יכול לנסות לסרוק אבל רק ביום א
בכל מקרה אני זוכרת שזה תלוי גם בגודל ובמרקם המפית
לפירמידה את צריכה שזאת תהיה מפית בד בגודל מסוים
עם מפיות נייר יותר קשה לעבוד

בנתיים הדפסתי לך מאיזה אתר משהו שמצאתי

קבצים מצורפים

• הדפסה - מדריך מצולם_ קיפול מפיות - פירמידה.pdf
    KB 144.3 · צפיות: 216
  • הוסף לסימניות
שקדיה תודה רבה,

את הדוגמא שהבאת כבר ראיתי אתמול בחיפוש ברשת וזה לא מה שחיפשתי
ואת הדוגמא ביום ראשון כבר לא כל כך יעזור לי כי אני צריכה למסיבה שאני מכינה למוצאי שבת
בכל מקרה מי שיש לה דוגמא אני מאד אשמח שתעלו.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהבנתי למה התכוונת, הכנתי לך מדריך קצר:
זה דומה למה שהעלו לך אבל יותר יפה ומתאים למפיות נייר
כדאי להכין היום ולשמור בקופסא למוצ"ש כדי שהמפיות יעמדו יפה

קבצים מצורפים

• מפיות.jpg
    KB 86.9 · צפיות: 136
  • הוסף לסימניות
וואו, ליבי לזה התכוונתי.

המון תודות.

אני רצה להכין......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה