כללי קיפול דף כפילטר בפוטושופ

• פותח הנושא ari
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
למשהו יש את הפילטר הזה??
אני מחפשת אותו כבר המון זמן ללא תוצאות..
הוא חוסך זמן והתקשקשיות לעבודות בלחץ של זמן..
אם יש עוד רעיונות בסיגנון אשמח לשמוע..

• הוסף לסימניות
בבקשה...

זו תוכנה לקיפולי דף.
יש גם בKPT אפשרות כזו.

בחיפוש ניתן יהיה למצוא אשכולות רבים בנושא. אני אישית כבר העליתי אותה פעם לבקשתו של מישהו...

קבצים מצורפים

• AV.Bros.Page.Curl.Pro.v2.1.4retail.for.Adobe.Photoshop-FOSI.rar.rar
    3 MB · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
2OR,
אפשר בבקשה הסבר קצר על התוכנה, איך משתמשים בה?!

תודה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה 2OR!!
אם אפשר בבקשה הסבר קצר איך אני מעלה את התוכנה, פשוט פעם שעברה כבר היה לי אותה על הפוטושופ תחת הכותרת פילטרים והמחשב הלך..
מאיפה אפשר להשיג דברים דומים??
נ.ב. אפשר בבקשה להעלות קישור אני לא מוצאת בחיפוש

• הוסף לסימניות
הוראות התקנה: לוחצים על סמל התוכנה, נפתח חלון התקנה [שונה ממה שאנו רגילים...], לוחצים על AGREE, אח"כ מוודאים למעלה ב"עיון" [BROWES] שזה מותקן לתוך תיקיית הפוטושופ [היכן שמותקן הפילטרים, בעיקרון הוא מגיע לשם אוטומטית!], הכל כמובן כשהפוטושופ סגור, ולוחצים על התקנה [INSTALL]. ואח"כ על פיניש.
פותחים את הפוטושופ והוא מופיע אחר כבוד בכרטיסיית הפילטר, מתחת לפילטרים המובנים.
המון אופציות ואפשרויות שפשוט כיף לנסות!!!
כל הנ"ל באדיבות התרגום של גוגל, מקובץ הPDF המצורף לתוכנה, [נמצא ב"כל התכניות", תחת התוכנה, בשם :AV Bros. Page Curl Pro.
יש שם עוד הרבה הוראות שמי שיש לו סבלנות יכול לקרוא ולמצות את השימוש בתוכנה!

• הוסף לסימניות
תודה על העזרה, הפוטושופ היה פתוח.....

• הוסף לסימניות
האם ניתן להתקין את התוסף גם במק?

• הוסף לסימניות
לפי המופיע בקובץ ה-PDF הנ"ל - אפשר.

• הוסף לסימניות
המק לא פותח את קובץ ה- exe
יש למישו איזה רעיון מה עושים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה