קיפול מפיות - להבה

• הוסף לסימניות
לצורך עריכה למסיבת חנוכה משפחתית, אני מעונינת להסבר על קיפול מפית (פשוטה)
בצורה להבה. מישהי יודעת איך עושים זאת בצורה יפה?
תודה!

• הוסף לסימניות
מקפלת למשולש ואח"כ קורדיון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחליקה;1454628:
לצורך עריכה למסיבת חנוכה משפחתית, אני מעונינת להסבר על קיפול מפית (פשוטה)
בצורה להבה. מישהי יודעת איך עושים זאת בצורה יפה?
תודה!

יש פה קיפול נר עם להבה מקסים
אני לא יודעת איך ממירים מיוטיוב,[/ATTACH] ואני מצרפת שולחן שבת חנוכה שלנו מלפני כמה שנים

קבצים מצורפים

• שבת.jpg
    2.7 MB · צפיות: 64
  • הוסף לסימניות
המשך תמונות

קבצים מצורפים

• שבת (2).jpg
    1.4 MB · צפיות: 57
  • שבת (1).jpg
    2.7 MB · צפיות: 57
  • הוסף לסימניות
אולי תנסי להסביר בע"פ איך עושים את זה?
זה ממש מתאים לחנוכה

• הוסף לסימניות
תעשי חיפוש קיפולי מפיות- העלו לפה פעם את ההדרכה הזו .

• הוסף לסימניות
אנסה,
1)מקפלים את המפית למשולש
2)מגלגלים את החלק הרחב רק איזה 2 גלגולים
3)ואז מגלגלים את כל העסק מימין לשמאל ותוחבים את הקצה
4)בחלק העליון של הלהבה -המורכב למעשה מ-2 שכבות, מקפלים כלפי מטה רק חלק 1
5)מציבים את הנר במקום הרצוי
בתקוה שזה מובן
ובהצלחה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה