• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
יש למישהו מידע על מלון בחו"ל כשר, שיש בו מנות גם ללא גלוטן?

• הוסף לסימניות
צילום מסך 2025-06-01 001333.png
תשלחו מייל תבקשו תוכניה. עשיתי חלק מהמסלול הזה והיה מושלםםם יש לי תמונות למי שרוצה

• הוסף לסימניות
חברה מהעבודה ביקשה ממני לברר על נופש.
(יש לה משפחה דתיה שצריכה מקום כשר והיא פחות מתמצאת בתחום)
הם מחפשים מתחם נופש/ריזורט/מלון בחו״ל, בדגש על מקום עם פעילויות לילדים ולפעוטות.
בכשרות מהדרין.
המיקום גמיש.
יש הצעות?
תודה!

• הוסף לסימניות
ורשנר עושים השנה במקום חדש -לזארק בצרפת
אשמח לשמוח עליהם הכל,
איך השירות, האוירה, סגנון, אוכל, טיולים וכו
תודה

• הוסף לסימניות
אנחנו היינו עם לפקוביץ - לב טרוול, בארוזה שנה שעברה,
היה נדיר, רמה גבוהה ממש, אוירה מעולה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שלום אני מחפש מקום לנפוש בהונגריה לשני אנשים (מלון וכדו') באזור יהודי עם נוף וכדו' ובכלל אשמח לדעת האם בהונגריה קיימים מקומות עם נופי הרים קסומים וכו' אני מחפש מקום לנוח ולא אטרקציות שופניג וכדו'

• הוסף לסימניות
ובכלל אשמח לדעת האם בהונגריה קיימים מקומות עם נופי הרים קסומים וכו' אני מחפש מקום לנוח ולא אטרקציות שופניג וכדו'
ההר הכי גבוה בהונגריה הוא של 1014 מטר, כך שאם אתה מחפש נוף של הרי האלפים אין לך מה לחפש שם.

• הוסף לסימניות
ההר הכי גבוה בהונגריה הוא של 1014 מטר, כך שאם אתה מחפש נוף של הרי האלפים אין לך מה לחפש שם.
בכל זאת כיון שבשוייץ כל הטיסות תפוסות וכן המקומות כולם יקרים אני מחפש חלופה למקום שמתאים לחרדים אך עם נוף ובעיקר רוגע ששוה את הנסיעה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה