טיול קיץ בלי רישיון - טיולים בתחבורה ציבורית בלבד!!!

נחל כזיב נגיש לתח"צ?
נגיש זה ענין יחסי.
לוקחים אוטובוס למעלות תרשיחא (יש המון קוים מנהריה וגם אוטובוס מצפת), יורדים בעירייה ולוקחים קו 2 \ 1 עד כיכר יהדות צרפת, שם מתחיל המסלול.
המסלול מתחיל בהליכה של כ 20 דקות על כביש סלול בין ההרים.
מחפשת מסלול לילדים, עם גישה נורמלית מירושלים.
בקשה הגיונית?
ליפתא כמובן.
אם הם בכושר אפשר נחל פרת.

בית שמשמים? או נופשים בבית שמש?
הוצאנו חוברת קיץ מלאה אטרקציות, מסלולים ועוד....
ומצוין שם את התחבורה ליד כל מסלול.
לקבל החוברת יש לשלוח מייל כאן, שימו לב לרשום בשורת נושא
נופשים ונהנים
בעניינים בוט <bot :) b6450358.co.il>
תודה רבה אנחנו ממש נהנים,
מי כותב את התוכן שם ? זה מנסיון ? שכתוב שהמסלול נגיש בתחב"צ מה זה אומר כמ המרחק הליכה ? וכו'

הראשון הוא: נחל הקיבוצים!!!

נחל קיבוצים - בין עפולה לבית שאן.
מתחנה מרכזית עפולה לוקחים אוטובוס קו 412 (מרציף 9) לבית שאן, כל עשרים דקות בערך...
יורדים בתחנת גן השלושה (הסחנה).
הולכים חמש דקות לפי השילוט...
יש שם פארק שנקרא - פארק המעיינות, ויש שם כניסה מסודרת עם שירותים, קיוסק, ואפילו לוקרים לשמירת חפצים.
מפת התמצאות מחולקת שם חינם, קחו שניים...
תשלום: חינם.

מסלול רגוע ומהנה ביותר!!! מסלול רטוב עם מים גבוהים, רגועים, חווייתיים ומבריאים.
באמצע המסלול יש תעלות אבן עם זרמי מים טבעיים וסוחפים.
אטרקטיבי במיוחד!!
ניתן לשכור במקום רכבי שטח (לבעלי רישיון בלבד, אבל שוב, האשכול הזה נועד רק לבעלי רב קו)

בחזור חוזרים לנקודת המוצא, ומחכים בתחנה ליד תחנת הדלק לאוטובוס שייקח אתכם לבית שאן או לעפולה......
יש איזה הגבלה עם זמן כלומר יש שעות פתיחה וסגירה?

תודה רבה
מישהו יכול לעזור לי איך לשלב טיול מבני ברק לירדנית בטבריה ואח"ר לנחל קיבוצים או שזה כלל לא רלוונטי

תודה רבה
מישהו יכול לעזור לי איך לשלב טיול מבני ברק לירדנית בטבריה ואח"ר לנחל קיבוצים או שזה כלל לא רלוונטי

מכמה זמן נסיעה/החלפות אוטובוסים זה נחשב לא רלוונטי?
לא יודע איפה זה בדיוק ירדנית אבל לשם השוואה, לקפוץ לטבריה ומשם למעיינות זה בערך כמו תושב הצפון שיגיע לביקור בקרית ספר אז על הדרך ישלב נסיעה לכותל המערבי.
טוב, אולי הגזמתי, כמו להגיע לבית שמש ומשם לכותל.
למיטב ידיעתי בשביל להגיע בתח"צ לפארק המעיינות/נחל קיבוצים אפשר רק דרך קו 412 בית שאן-עפולה, כך שצריך ליסוע מטבריה לבית שאן ומשם למעיינות.
בכל אופן, ממליץ לפתוח מפות גוגל, ולקחת בחשבון שהזמן בפועל הוא ארוך יותר, ושם מפספים אוטובוס אז אין עוד 10 דק' אוטובוס נוסף.
בהצלחה

תודה רבה אנחנו ממש נהנים,
מי כותב את התוכן שם ? זה מנסיון ? שכתוב שהמסלול נגיש בתחב"צ מה זה אומר כמ המרחק הליכה ? וכו'
כן, כל המסלולים נרשמו ע"י מדריכת טיולים, הייחדה בשטח, כמו הפרסום במצורף בתחתית כל עמוד .
לא יודעת להגיד בדיוק כמה מרחק, אולי אפשר לשלוח לה מיל לברר..

תודה רבה
לא יודע איפה זה בדיוק ירדנית
ירדנית בתח"צ - בית ספר שדה בית ירח.

זה אפשרי, האוטובוס הראשון מבני ברק לטבריה (969) הוא בשעה 8:40, ממרכזית טבריה יש הרבה אוטובוסים לשם הנסיעה בסביבות שעתיים-שעתיים וחצי אם לא יהיה פקוק הם יגיעו בערך ב-11:00. הנסיעה הבאה בערך שעה כך שהם יכולים לרבוץ בירדנית עד בערך שלוש ואז עוד שעה להגיע לקיבוצים ויישארו שם עד השקיעה.

רק מציין ששני המקומות הם ללא טיפת צל ועם פריצות גבוהה מאוד מאוד

כן, כל המסלולים נרשמו ע"י מדריכת טיולים, הייחדה בשטח, כמו הפרסום במצורף בתחתית כל עמוד .
לא יודעת להגיד בדיוק כמה מרחק, אולי אפשר לשלוח לה מיל לברר..
תודה רבה, אם יש אפשרות אני אשמח לדעת האם המרחק בין תחנת האוטובוס לגן לאומי בית גוברין הוא הגיוני למשפחה,
שוב תודה.

אם המשפחה מתכנננת משהו חביב ונחנד בפארק הנבע במודיעין יש משהו באיזור שאפשר לעשות את זה יותר מעניין למבוגרים ?
או שמגיעים שם רק בשביל הילדים והרוגע?

ידוע לכם האם ניתן להגיע מבני ברק לחרבג'י שבנצרת בתחבורה ציבורית ?

ידוע לכם האם ניתן להגיע מבני ברק לחרבג'י שבנצרת בתחבורה ציבורית ?
הרב גוגל אומר שאפשר לקחת 828 לנוף הגליל ומשם קו 68 לנצרת, יש עוד אפשרויות להגיע מנוף הגליל לחרבג'י אבל רובם בשני אוטובוסים.
לא מנסיון אישי כמובן.

אני מחפשת מקום לצאת עם בן 14 ובת 18 בתחב"צ מבני ברק
לא אקסטרים ולא חייב גם יום שלם
אבל פעם אחת משהו שמותאם להם ולא לקטנים
האם ראש הנקרה מעניין לדוג' או שהפריצות שם נוראית ?
האם מצדיק את הנסיעה עד לשם ?
ומה יש לעשות שם באזור חוץ מהנקרות ?

ואולי יש לכם ראיון /המלצה יותר טובה ?
(גם אני וגם בעלי לא מי יודע מה בכושר)

תודה מראש

אני מחפשת מקום לצאת עם בן 14 ובת 18 בתחב"צ מבני ברק
לא אקסטרים ולא חייב גם יום שלם
אבל פעם אחת משהו שמותאם להם ולא לקטנים
האם ראש הנקרה מעניין לדוג' או שהפריצות שם נוראית ?
האם מצדיק את הנסיעה עד לשם ?
ומה יש לעשות שם באזור חוץ מהנקרות ?

ואולי יש לכם ראיון /המלצה יותר טובה ?
(גם אני וגם בעלי לא מי יודע מה בכושר)

תודה מראש
הייתי בראש הנקרא לפני שנים שנים, לא יודע מה יש שם היום, בשעתו הייתי רק בנקרות בלי לעלות ברכבל, לא נראה לי מצדיק להגיע רק בשביל זה מהמרכז.
לגבי פריצות הייתי שם עם קבוצה סגורה ולא בקיץ, אין לי מושג איך נראה שם בשגרה רק משער שלא מי יודע מה (בתוך הנקרות אפשר להירטב מהגלים, קשה לי להאמין שכולם מגיעים בלבוש הולם).

המלצות נוספות בסביבה
אפשר לרדת מהרכבת בעכו ולהיכנס לעיר העתיקה, יש שם גם סירות טורנדו במחיר זול, מצב הצניעות שם הוא לרוב 'סביר'.
אפשר גם לרדת מהרכבת בחיפה (מרכזית המפרץ) ולעלות על הרכבלית, אפשר גם לקנח שם עם פארק הכט/פארק נשר.

מישהו יודע על יער וכד' שנגיש בתחבורה ציבורית מירושלים שאפשר לראות שם כבשים ועיים במרעה?

בדחיפות
בקשה למתמצאים,
התוכלו לתת רעיונות לאטרקציה/ מסלול קצר ( עם מים ) בחיפה והאיזור
ושיתאים גם לבוגרים וגם לילדים קטנים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה