קיץ לילה חורף

• הוסף לסימניות
נתחיל מלמטה למעלה (מבחינת האיכות):

השלישית סתמית. קשה לראות איזה נושא יכול היה להיות לתמונה. הדבר היחיד שרואים הוא בלאגן (ואולי זה הנושא? :)).

הראשונה טובה, ואין לי מילה רעה להגיד עליה. חדות סבירה בהחלט והנושא מופרד מהרקע בצורה יפה. קצת חבל שהפוזה של הציפור לא קצת יותר מעניינת, אבל זה מה יש.

השנייה היא הטובה בסט, לדעתי. זווית הצילום הנמוכה מוצלחת מאוד, כל הסיטואציה מעוררת סקרנות ועניין, ואפילו הרעש מוסיף לאווירה המיוחדת (זה בכוונה?). מה שהיה הופך את התמונה הזאת לתמונת חדשות מהשורה הראשונה (איפה יעקב והפוטו-ז'ורנליזם?) זה שהנער המצולם יעשה משהו, ולא סתם יעמוד בגבו למצלמה. אבל זה כבר לא כל כך תלוי בך.

• הוסף לסימניות
יופי...... חזרת לעצמך

השניה פשוט .... לא מצליחה לשלוף מילה.......... (מתי זה?)
אם בשלישית היה עומק שדה רדוד יותר היא היתה פחות מבולגנת...... ואם לצלם פרחים אז למה כאילו פרחים מסכנים? הטבע עצוב?

• הוסף לסימניות
הראשונה- נחמדת, השלישית- עגומה.
והשניה- מעולה. חומר נהדר לכתבת הסתה עונתית. (מה זה שם, כיכר תחריר החרדית?)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;726313:
והשניה- מעולה. חומר נהדר לכתבת הסתה עונתית. (מה זה שם, כיכר תחריר החרדית?)

בר-אילן למטה סתכלי בשלט של הרחוב (אבינדב)
אבל גם אני עוד לא זכיתי לתגובה מתי זה

• הוסף לסימניות
הראשונה פורטרט דוכיפת (?) סתמי, בשדה שטוף יותר מידי שמש,
השניה תמונה עם אמירה - מענין אם היה שייך להוציא את הדמות עם פחות מריחה.
האחרונה ממש לא בשורה אחת למרות כדורי הקרח - הפרחים מדובללים ואין בתמונה ארוע יוצא דופן.

• הוסף לסימניות
תודה על הביקורת.
השלישית באה "לספר" את העליבות של הפרח בקור כשמסביב יש שלג, ונכון עומק שדה קטן יותר היה טוב.
השניה חלק מגלריה גדולה שצלמתי בכל מיני זמנים.
בראשונה הדוכיפת פשוט לא הסכימה לחייך. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;726364:
תודה על הביקורת.
השלישית באה "לספר" את העליבות של הפרח בקור כשמסביב יש שלג, ונכון עומק שדה קטן יותר היה טוב.
השניה חלק מגלריה גדולה שצלמתי בכל מיני זמנים.
בראשונה הדוכיפת פשוט לא הסכימה לחייך. :)

זה לא סיפר את העליבות של הפרח אלא של התמונה....... :(

כן, האקסיף גילה לי שזה מלפני חצי שנה, במצלמה של סוני..... ובמהירות תריס נמוכה - כנראה הבחור עמד ממש קפוא..... כי הוא יחסית לא מטושטש

ואם להתעקש על הראשונה........אז אם היית מצלם מזוית יותר נמוכה...;) זה היה יוצא משהו אחר לגמרי, אבל כנראה שלא יכולת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;726369:
זה לא סיפר את העליבות של הפרח אלא של התמונה....... :(

כן, האקסיף גילה לי שזה מלפני חצי שנה, במצלמה של סוני..... ובמהירות תריס נמוכה - כנראה הבחור עמד ממש קפוא..... כי הוא יחסית לא מטושטש

ואם להתעקש על הראשונה........אז אם היית מצלם מזוית יותר נמוכה...;) זה היה יוצא משהו אחר לגמרי, אבל כנראה שלא יכולת.
לא חצי שנה... תבדקי שוב !
יתכן שהוא קפא מאימת הפחים המתגלגלים מולו :eek:
אין ספק שהראשונה מזוית נמוכה היתה נראית יותר טוב, רק כשצילמתי אותה עוד לא ידעתי את זה ! :)

• הוסף לסימניות
נכון,...זכרתי רק תמוז. ולא שמתי לב שזה לפני שנתיים (וחצי)
או שהתאריך במצלמה לא היה מכוון.......

אם אתה יודע שהיא ממש לא מושלמת (הראשונה) למה אתה מעלה?
לכאן תעלה את השפיץ שלך עליהם תקבל ביקורת ומהם תלמד ותתקדם......

ואת מי שזה מעצבן, זה שאלה פסיכולוגית- מה עלה לו בראש שהוא ההעלה אותה, מה התהליך שגרם לו לבחור אותה מתוך המון (חוץ מכדי שתהיה לו כותרת מענינת....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;726407:
נכון,...זכרתי רק תמוז. ולא שמתי לב שזה לפני שנתיים (וחצי)
או שהתאריך במצלמה לא היה מכוון.......

אם אתה יודע שהיא ממש לא מושלמת (הראשונה) למה אתה מעלה?
לכאן תעלה את השפיץ שלך עליהם תקבל ביקורת ומהם תלמד ותתקדם......

ואת מי שזה מעצבן, זה שאלה פסיכולוגית- מה עלה לו בראש שהוא ההעלה אותה, מה התהליך שגרם לו לבחור אותה מתוך המון (חוץ מכדי שתהיה לו כותרת מענינת....)
מסתבר שהתשובה הינה הרבה יותר רדודה מרמת הפסיכולגיה המפולספת...
הסיבה היא שאני נמצא בעבודה ובמחשב פה יש לי רק כמות תמונות קטנה שהבאתי מהבית (ששם יש כ-250 GB תמונות) לצורך שליחה העלאה שיתוף בפייס וכו'. ולכן ברגע פנוי אני מעלה מכל הבא ליד העכבר. :p

• הוסף לסימניות
אוי
זה ממש מעליב לשמוע..... :(
אנחנו משקיעים זמן, מתלבטים מנסחים וכו...... ואתה מעלה מכל הבא ליד...
אם אני יעלה מכל הבא ליד........ יפתחו כאן אשכולות כל דקה

חבל........ :(
תהיה רציני ותעלה רק תמונות שוות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;726422:
אוי
זה ממש מעליב לשמוע..... :(
אנחנו משקיעים זמן, מתלבטים מנסחים וכו...... ואתה מעלה מכל הבא ליד...
אם אני יעלה מכל הבא ליד........ יפתחו כאן אשכולות כל דקה

חבל........ :(
תהיה רציני ותעלה רק תמונות שוות
"כל הבא ליד" הזה זה אחרי שמיינתי בבית בכל מיני זמנים.
אני לא מעלה כי משעמם לי אני באמת רוצה ללמוד מביקורות, גם על תמונות ישנות שלי וגם באשכולות של אחרים
(ככל שיעלו יותר תמונות נלמד ונחכים יותר... תמיד כייף לראות תמונות, לא ככה ?)

• הוסף לסימניות
הטובה ביותר - השניה,
הראשונה - התפספסה - צילום ציפורים/חיות הוא תחום מורכב בצילום...- גם בנושא הציוד
השלישית - לא מומלץ להעלות - המסר לא עובר ולא מובן,
רוב בנ"א אוהבים פרחים במלוא הדרם...

• הוסף לסימניות
שוב אתה, עם רשימת תמונות???????????
תעלה אחת אחת בהפרש של יום.............. ;)
(אפשר כמה רק אם זה סט)
עד כאן קטילות........

התמונה השניה יפה מאוד ,פשוט מרגישים בתוך ההפגנה.

אגב, אם היית מעלה אותה לבד היית מקבל מלאן מחמאות(וגם בקורת ממוקדת...)

• הוסף לסימניות
יש לך תמונות טובות מאוד, חבל שאתה מציף ומונע בכך אפשרות תגובה עניינית. (לא רק באשכול הזה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה