קיץ נעים

• הוסף לסימניות
.......

קבצים מצורפים

• A.PNG
    KB 623.9 · צפיות: 32
  • b.png
    KB 744.4 · צפיות: 85
  • C..PNG
    KB 498.7 · צפיות: 42
  • הוסף לסימניות
אוה, השתדרגת!
תמונות מקסימות וחלומיות

• הוסף לסימניות
תמונות יפות
וילדה ממש מתוקה.

• הוסף לסימניות
אוירה נעימה..
תמונות יפות מאד!!

• הוסף לסימניות
היי, מירי!
איזה רמה!
תעלי עוד, לא מוותרים!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
השלישי.....

• הוסף לסימניות
מיוחד
סגנון שונה ומדהים
הראשונה היתה נראית לי ציור בשניה ראשונה, הגוונים בשיער והים...
וואו!

אולי כדאי להוסיף בתמונה שהיא "מחזיקה" הצללות במקומות החסרים (מאחורי היד המחזיקה ועל הרגל) ממש בעדינות, גם בתמונה שהיא מחזיקה הייתי מגדילה באופן שלא יראו את היד כי שם היא נראית כזו סתם באויר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מיוחד
סגנון שונה ומדהים
הראשונה היתה נראית לי ציור בשניה ראשונה, הגוונים בשיער והים...
וואו!

אולי כדאי להוסיף בתמונה שהיא "מחזיקה" הצללות במקומות החסרים (מאחורי היד המחזיקה ועל הרגל) ממש בעדינות, גם בתמונה שהיא מחזיקה הייתי מגדילה באופן שלא יראו את היד כי שם היא נראית כזו סתם באויר

תודה! כייף לשמוע
יש בזה משהו.......אני ינסה....... תודה!

• הוסף לסימניות
איזה סגנון!
מקסים

הילדה בובה

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!
מה היא מחזיקה ביד? מה עשית שם?

• הוסף לסימניות
אהבתי מאד!
מה היא מחזיקה ביד? מה עשית שם?

לא עשיתי כלום;) הילדה מחזיקה תמונה.........

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה