קיץ פסטלי קסום!

• הוסף לסימניות
אני מנסה להכנס לראש שלך ולא מצליחה.
תגידי ת'אמת,
דמיינת משהו ואז ביצעת אותו בדיוק אותו דבר,
או שהיה לך בראש משהו, והתחלת, ויצא מה שיצא?

• הוסף לסימניות
הראשונה נקייה ומיוחדת בקומפוזציות הצבע שלה
השניה מעולה, רק פחות מהראשונה, הפיזור של החפצים בחלל היה קצת פחות מדוייק מהצפוי, והקופסה בצד שמאל מושכת את העין בלי הצדקה.
השלישית יפה מבחינת צבעים, אך הכדוריות/סוכריות מעט נבלעות מדי ברק, אולי היה צריך לשפוך כמות גדולה יותר?
גם לי הפריע הקופסא... אך לאחר צילום החלטתי להשאיר אותה.... לא הצלחתי להשאיר צללים יפים וטבעיים לאחר שניסיתי להוריד בעיבוד...
אם יש לך פתרון להוריד ולהשאיר צל אשמח לשמוע

• הוסף לסימניות
תמונות טעימות... ויפיפיות....
אפשר לדעת איך עשית את הגלידה שברקע?
הדבקתי רקע נייר על הקיר
השפרצתי ספריי צבע,ובגלל תנוחת הנייר בצורה עומדת קבלתי תוצאה של כמין גלידה נוזלת ועסיסית....
הוספתי בתור מילוי , תיפופים של אקריליק...

• הוסף לסימניות
אני מנסה להכנס לראש שלך ולא מצליחה.
תגידי ת'אמת,
דמיינת משהו ואז ביצעת אותו בדיוק אותו דבר,
או שהיה לך בראש משהו, והתחלת, ויצא מה שיצא?
ת'אמת...
אני כל הזמן מדמיינת, ויוצרת המון במחשבה, הלוואי גם במעשה......שיהיה זמן להכול...
ציירתי לעצמי בראש משהו בסגנון...ו- ב'''ה יצא!

• הוסף לסימניות
תודה לכולן על התגובות החמות!!!
אוהבת את התגובות שלכן!!

• הוסף לסימניות
סטיילינג קייציף, רך ויפה!
מהמם איך ששילבת את הביגוד
והכי- תמונות עם אושר בעיניים:)

• הוסף לסימניות
תמונות עם קסם!
אהבתי את הסטיילינג, האוירה, הכל

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סט מושלם קייצי מרענן ומקורי
בצמונה השנייה יש לי קצת עומס מיותר אולי המרשמלו שסתם ככה מפוזר ללא קשר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה