קיץ שמח זורח

• הוסף לסימניות
ילדים חמודים שהיו אצלי בסטודיו

• הוסף לסימניות
קבלו את זה בגרסה מס' 2
עיצובים שונים נותנים משמעות שונה לתמונות (זה אולי באמת קשור לעיצוב גרפי, אבל לא העליתי בשביל זה)

• הוסף לסימניות
אהבתי את השני!!
ציבי, אני מאד אוהבת את התמונות שלך!!!!

• הוסף לסימניות
תמונות מעולות!!!!
הצבעים והעיצוב מאד מחמיא לתמונות, והכל בטוב טעם!

• הוסף לסימניות
קיצי ועליז!
מקסים!

• הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
הקולאז' השני מאלף / מעלף!
רק להדפיס על קנווס ולתלות בחדר.
משגע.

• הוסף לסימניות
חמוד!
מתוק וחי!
בגירסה השניה,תפני את הכסא הראשון לצד שמאל,לטעמי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נקודות;996243:
חמוד!
מתוק וחי!
בגירסה השניה,תפני את הכסא הראשון לצד שמאל,לטעמי.

גם אני כשעיצבתי את הקולאז' כך הייתי רוצה, חבל שלא צילמתי כך,
אבל אחרי מעשה אי אפשר להפוך תמונה זה יוצר עיוות מסוים שאני מזהה והאמא מזהה
ואם זה לא טבעי אז לא אעשה

• הוסף לסימניות
מדהים! אני רוצה לבוא לבקר אצלך בקרוב ...

כל פעם אני מחכה לראות את התמונות שלך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה