- הוסף לסימניות
מדביקים לוחצים אנטר שוב - כך זה נעלםהצילו!!!
שלחתי למישהו את ה /ponystream
וזה לא מפסיק!!....
הסוסים רצים ורצים בלי סוף!!!...
מה עושים???
מדביקים לוחצים אנטר שוב - כך זה נעלםהצילו!!!
וזה לא מפסיק!!....
מה עושים???
סוגרים את החלון של הצאט ופותחים מחדש...הצילו!!!
וזה לא מפסיק!!....
מה עושים???
סוגרים את החלון של הצ'אט ופותחים שוב.הצילו!!!
וזה לא מפסיק!!....
מה עושים???
כולם פה נלחצו במקומו, ונחלצו לעזרה.נס שבן שיחה לא ראה את זה...
הוא לא הבין ממה אני נלחץ....![]()
טענו פה שהשני לא רואה את זה....הוא עם פלאפון, בפלאפון לא רואים את זה?
עכשיו אני מוחקת את מה שאני כותבת..... כי זו התגובה שלי לכנרית שכתבהטענו פה שהשני לא רואה את זה....
@רוחי בלבוחי את גם כותבת את זה???
אבל אני רואה שאנחנו עונים בדאבל....אבל רק אני רואה את זה
לא מי שמדבר איתי?!
רואה לגמרי.תכלס, מה אתם אומרים, השני -שמשתמש במחשב - רואה או לא?
וכשאחד מבין שניהם סוגר את החלון, זה מופסק לשניהם?רואה לגמרי.
כן!לא הבנתי
אני צריך לכתוב את המילים האלו בדיוק???
תעברי איתי לצ'אט .....לא רואה
לא!וכשאחד מבין שניהם סוגר את החלון, זה מופסק לשניהם?
מאיפה מכאן?כן!
או פשוט להעתיק ולהדביק....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים