- הוסף לסימניות
תעברי איתי לצ'אט .....
מה קורה פה ?אולי פשוט תעשו צ'ט ביניכם ותפתרו אחת ולתמיד את המחלוקת הזאת??...
תעברי איתי לצ'אט .....
מה קורה פה ?אולי פשוט תעשו צ'ט ביניכם ותפתרו אחת ולתמיד את המחלוקת הזאת??...
בדיוק!מאיפה מכאן?
ואל תשכחו לחזור לעדכן בתוצאות...תעברי איתי לצ'אט .....
לא רואהתכלס, מה אתם אומרים, השני -שמשתמש במחשב - רואה או לא?
אז למה זה בדיוק שווה?...לא רואה
זה רק אצלך
כןמדובר על צ'אט במייל?
טוב, בזה אתה מומחה, לא?...ולהעתיק בדיוק את מה שכתוב כאן?
בדקתי אצלי בשתי דפדפנים, ולא רואיםאז למה זה בדיוק שווה?...
הייתי עם מישהו באמצע שיחה, ההוא עם סמארטפון, ולא הופיע לו כלוםאולי יש סמארטפונים וכדו' שזה כן עובד גם אצל השני?
כנראה שלא אם אני לא מבין ולא מצליח...טוב, בזה אתה מומחה, לא?...
עשיתי בדיקה משתי חשבונות וכן רואים.לא רואה
זה רק אצלך
תכלס נראה לי שחלק עובד וחלק לאכולם רואים!
(כמובן מי שמחובר באותו זמן..)
אין לי מושג למה כתבו כאן שלא...
אולי זה עובד רק בכרום?בדקתי אצלי בשתי דפדפנים, ולא רואים
אצלי לא!עשיתי בדיקה משתי חשבונות וכן רואים.
שמתי לב שחלק עובדים וחלק לא.אצלי לא!
בדקתי עכשיו וגם לא רואים...אצלי לא!
גם ליבדקתי עכשיו וגם לא רואים...
עריכה: בדקתי עכשיו גם את הסוסים השניים וזה כן עובד!
***סוסי פוני רצים
/ponystream
/ponies
אצלי השני עבד....
זה כבר היה, אנשים רצים.הפגנה בכיכר רבין
/pitchforksstreams
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים