כללי קיצור דרך להגדיל/להקטין טקסט באדובי

• הוסף לסימניות
מהו הקיצור דרך בפוטושופ\אינדיזיין - להגדיל ולהקטין את הטקסט (כמו לחיצה בוורד על קונטרול יחד עם '[' או ']')?

חנוכה שמח

• הוסף לסימניות
ctrl+shift+> להגדיל
ctrl + Shift + < להקטין
כך זה באינדיזיין
בפוטושופ אני לא יודעת

• הוסף לסימניות
ובאותו עניין..
כיצד אני מגדיל ומקטין את העמוד ע"י קיצורי מקשים/עכבר באינדיזיין
(היינו: במסמכי אופיס (וורד וכיו"ב) לדוג' ע"י לחיצה על קונטרול וגלגול הגלגלת בעכבר יחד - אפשר להגדיל ולהקטין את העמוד, כיצד אפשר - ע"י דבר דומה - לעשות כן באינדיזיין)?

• הוסף לסימניות
ובאותו עניין..
כיצד אני מגדיל ומקטין את העמוד ע"י קיצורי מקשים/עכבר באינדיזיין
(היינו: במסמכי אופיס (וורד וכיו"ב) לדוג' ע"י לחיצה על קונטרול וגלגול הגלגלת בעכבר יחד - אפשר להגדיל ולהקטין את העמוד, כיצד אפשר - ע"י דבר דומה - לעשות כן באינדיזיין)?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעוף;487695:
ctrl+shift+> להגדיל
ctrl + Shift + < להקטין
כך זה באינדיזיין
בפוטושופ אני לא יודעת

משום מה ה"להקטין" לא עובד לי.

• הוסף לסימניות
גם אני לא מצליח להקטין גופן ע"י הקיצור הנ"ל.

• הוסף לסימניות
סליחה שהטעתי אתכם
בצהריים ישבתי על מקינטוש ושם זה עובד כך
ב-pc הקיצור דרך להקטין הוא:
ctrl-shift-"

• הוסף לסימניות
מענין לענין באותו ענין: להגדיל או להקטין התיבת מלל
ctrl+> להגדיל
ctrl + < להקטין

• הוסף לסימניות
בדקתי לפני ששלחתי תגובה... אצלי זה עובד cs3)

• הוסף לסימניות
כיצד מגדילים או מקטינים טקסט ע"י לחיצת קונטרול + שיפט + < > רק בחצי נקודה (כגון מ12 ל11.5)?

• הוסף לסימניות
אפשר גם להגדיל ולהקטין את התצוגה עם ALT והגלגלת.

• הוסף לסימניות
עוד אפשרות לתצוגה
ctrl + space הגדלה
ctrl + alt + space הקטנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה