כללי קיצור דרך לש"ח

• הוסף לסימניות
אני יודעת שיש בוורד האם קיים גם באילוס או באינדי?
ואם אין קיצור דרך, כיצד עושים זאת?

• הוסף לסימניות
מה זה ש"ח חוץ מכסף?

• הוסף לסימניות
הכוונה להוסיף בפרסום את המילה שקלים חדשים בקיצור: ש"ח - אבל בלי המרכאות אלא שהש' משתלב עם הח'.

• הוסף לסימניות
נערה הייתי וגם זקנתי, ועוד לא מצאתי קיצור דרך לעשיית כסף.
(אראלה לא באה, אראלה גם לא מטלפנת...)

:)

• הוסף לסימניות
בפונטים החדשים של פונטביט זה כבר לא עובד
יש אולי עוד דרך?

• הוסף לסימניות
אני יודעת מוורד פשוט רושמת ש"ח עושה רווח וזה נותן אוטומטית. במקרה חירום, עבודה ערבית, העתק הדבק מוורד להונוללו

• הוסף לסימניות
אוקי, הסתדרתי. מקש ה- ALT השמאלי לא עבד הימני -כן.
הקיצור:ALT+6+0+1+4
תודה לכולכם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;686516:
נערה הייתי וגם זקנתי, ועוד לא מצאתי קיצור דרך לעשיית כסף.
(אראלה לא באה, אראלה גם לא מטלפנת...)

:)

יש ארוכה שהיא קצרה ויש קצרה שהיא ארוכה הכל עניין יחסי

• הוסף לסימניות
לא עובד אצלי. אני מקבלת תו מוזיקלי חמוד.

• הוסף לסימניות
אלט 0164 = ₪
אלט 0163 = £
אלט 0128 = €
אלט 0165 = ¥

עוד סוג כסף שאתה רוצה להדפיס ממנו שטרות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;686536:
בפונטים החדשים של פונטביט זה כבר לא עובד
יש אולי עוד דרך?

זה עובד מצוין רק צריך לבחור בפונט הרגיל שלהם ולא באופן טייפ.
אצלי מותקן גם זה וגם זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה