כללי קיצור מקשים באינדיזיין שלא עובד

• הוסף לסימניות
מה יכולה להיות הסיבה
שקיצור המקשים ctrl+shift+{ לא מעלה שכבות
ועם } לא מורדי שכבות?

וכנ"ל ctrl+{ לא מוריד שכבה
ו-ctrl+} לא מוריד?

במחשבים אחרים זה כן עובד לי, ובמחשב שלי לא:confused:

• הוסף לסימניות
ברוכה הבאה:)
באמת מעניין למה, במחשב שלי רק באינדיזיין זה עובד הפוך (מה שמוריד מעלה ומה שמעלה מוריד..) אבל התרגלתי לזה כבר

• הוסף לסימניות
על הדרך יש לי שאלה אחרת, מה יכול להיות שקיצור מקשים בפוטושופ shift+f6 (לריכוך בחירה) לא עובד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיושש;2276063:
מה יכולה להיות הסיבה
שקיצור המקשים ctrl+shift+{ לא מעלה שכבות
ועם } לא מורדי שכבות?

וכנ"ל ctrl+{ לא מוריד שכבה
ו-ctrl+} לא מוריד?

במחשבים אחרים זה כן עובד לי, ובמחשב שלי לא:confused:

תכנה חוקית?
לי היה את זה עד שעברתי לחוקי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רודא;2276075:
על הדרך יש לי שאלה אחרת, מה יכול להיות שקיצור מקשים בפוטושופ shift+f6 (לריכוך בחירה) לא עובד?

בפוטושופ את יכולה להגדיר את זה ב-alt+shift+ctrl+k

אבל איך מגדירים באינדיזיין
כלומר מגדירים באותה צורה
אבל איפה זה ההגדרה של השכבות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;2276171:
תכנה חוקית?
לי היה את זה עד שעברתי לחוקי

מה זה תוכנה חוקית?
איך אני יודעת אם היא חוקית?
סליחה על הבורות:confused:

• הוסף לסימניות
ב״ה

קנית אותה מאדובי או הורדת מהרשת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה