מידע שימושי קיצור ס"מ לפאה בזול בירושלים

• פותח הנושא MRF
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מחפשת מישהי לקצר פאה בס"מ
אמרו לי 300-600 שח, נשמע לי מוגזם
אולי משהי מכירה פאנית שתעשה עבודה מקצועית ולא תהרוס את הפאה בזול יותר?

• הוסף לסימניות
יש איזו התאגדות של פאניות שעושות את בחינם (אם זה בשביל צניעות)
אין לי עוד פרטים

• תודה
Reactions: MRF
  • הוסף לסימניות
מצורף מודעה לקיצור פאה בחינם

קבצים מצורפים

• מודעה קרובה לרשימת תפוצה.jpg
    מודעה קרובה לרשימת תפוצה.jpg
    KB 398.7 · צפיות: 123
  • הוסף לסימניות
אלפי תודות!
אולי כאן המקום לכתוב שכשהולכים לפאנית צריכים להיות חזקים מאד מאד לבקש את האורך שרוצים. קשה להן מאד [וגם לנו] להוריד מהשיער היפה ואני מבינה אותם אבל הם מנסות לשכנע שזה מספיק קצר וזה מרגיש מאוד קצר ליד הפאות הארוכות כל כך אבל אח"כ מגיעים הביתה ושמים לב שזה רק סנטמטר או 2 יותר מאורך כתף וכבר לא נעים לחזור ולנג'ז להם על איזה סנטימטר מסכן, אני מאמינה שהרבה מההולכות עם הפאות הארוכות זה בגלל שכנוע הפאנית

• הוסף לסימניות
מציעים לי בירושלים פאניות בשם
לאה שיש
רבקי קרנברג
מלכי גלינדר
מישהי כאן מכירה אחת מהן? גזירה טובה?
אני לא רוצה להרוס את הפאה
וגם איפה הן גרות
תודה

• הוסף לסימניות
אלפי תודות!
אולי כאן המקום לכתוב שכשהולכים לפאנית צריכים להיות חזקים מאד מאד לבקש את האורך שרוצים. קשה להן מאד [וגם לנו] להוריד מהשיער היפה ואני מבינה אותם אבל הם מנסות לשכנע שזה מספיק קצר וזה מרגיש מאוד קצר ליד הפאות הארוכות כל כך אבל אח"כ מגיעים הביתה ושמים לב שזה רק סנטמטר או 2 יותר מאורך כתף וכבר לא נעים לחזור ולנג'ז להם על איזה סנטימטר מסכן, אני מאמינה שהרבה מההולכות עם הפאות הארוכות זה בגלל שכנוע הפאנית
חשוב מאד להדגיש את האורך הרצוי בעת שמזמינים את הפאה, כדי שהבניה שלה תעשה בהתאם.
החלק הגלי בפאה נמצא בד"כ קרוב לקצוות, וכאשר מקצרים אותו נאלצים להפרד מהתנועה וזה אכן פוגם במראה הפאה ובמבנה המקורי.
במקרה כזה יש צורך להוסיף שיער כדי לשמור על הגזרה, וכנראה שפאניות רבות לא תאהבנה לעשות זאת.
אם נעמוד על שלנו בצורה ברורה בעת הזמנת הפאה, פאנית הגונה תיקח אחריות גם על זה במידה וידרש שינוי.

• הוסף לסימניות
וזה מרגיש מאוד קצר ליד הפאות הארוכות כל כך אבל אח"כ מגיעים הביתה ושמים לב שזה רק סנטמטר או 2 יותר מאורך כתף
מזכיר לי מישהו שהלך לקנות כוס של אליהו מתנה להורים שלו והתפשר על משהו קטן מחוסר תקציב וכשבא לבית חשכו עיניו מהפלצת שהביא

• הוסף לסימניות
מה הקשר?
כשנמצאים אצל הפאנית ולה עצמה יש פאה ארוכה מאד וכל הפאות בתצוגה ארוכות, שלי נראתה ממש קצר, למרות שהייתה אחרי אורך הכתף והפאנית שכנעה אותי שזה מצוין
אבל אחכ הגעתי הביתה ושמתי לב ששלי קצר יותר משלה אבל גם ארוך
זה לא קשור לחוסר תקציב או משהו כזה
זה לא מפלצת זה נראה יפה מאד מאד רק לא צנוע מספיק ואם אוריד 2 סמ אני מקווה שהיופי ישאר,
את האמת גם אם אני לא מבינה בדיוק מה ההבדל ב2 סמ אני עושה את זה כי כנראה יש לזה משמעות

• הוסף לסימניות
מה הקשר?
כשנמצאים אצל הפאנית ולה עצמה יש פאה ארוכה מאד וכל הפאות בתצוגה ארוכות, שלי נראתה ממש קצר, למרות שהייתה אחרי אורך הכתף והפאנית שכנעה אותי שזה מצוין
אבל אחכ הגעתי הביתה ושמתי לב ששלי קצר יותר משלה אבל גם ארוך
זה לא קשור לחוסר תקציב או משהו כזה
זה לא מפלצת זה נראה יפה מאד מאד רק לא צנוע מספיק ואם אוריד 2 סמ אני מקווה שהיופי ישאר,
את האמת גם אם אני לא מבינה בדיוק מה ההבדל ב2 סמ אני עושה את זה כי כנראה יש לזה משמעות
חלילה לא חשדתי שזה מחוסר תקציב וודאי לא שזה לא יפה
אדרבה ראויה להארכה ההקפדה על קוצו של יוד שדוקא על הפינות שקל לעגל ונזהרים בהם נבחנים בפרט במצב השורר כיום בחוץ
רק זה הזכיר את הסיפור שגם הוא טעה בהבחנה בגלל הגודל היחסי למה שהיה בחנות שהרי זה כל הסיבה שמניחים בחנויות כלי כסף לפני חנוכה חנוכיות בגדלים עצומים

• תודה
Reactions: MRF

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה