כללי קירקטורה למדורים

• הוסף לסימניות
תהנו

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 116.1 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אהבתי את הרעיון.
הביצוע כבר יותר מדי טוב...:)

• הוסף לסימניות
מה ישאר לי כבר להסתכל בהמודיע. צוחק זה יפה מאד מאד מאד

• הוסף לסימניות
אני לא מבין מה שטמון מאחורי המילים, אבל הביצוע הוא עשר! תמשיך להביא עוד...

• הוסף לסימניות
:) :) :)

חזק!!!

מורדוך..אומרים שמי שמשמח אנשים אחרים זוכה להיכנס ישר לגן עדן :)

• הוסף לסימניות
רואים שאתה לא ירקרק בנושא

• הוסף לסימניות
מאוד יפה.

השבוע, הלוואי בעיתון היה באיכות היה איכותי כמו פה...

• הוסף לסימניות
לא חבל על האאודי...

תעשה את זה על סובארו.. :)

יפהפה...

• הוסף לסימניות
מעיינות...מבטיח/ה לי גן עדן???????

• הוסף לסימניות
מה אתה לא מבין, הרבה יותר קל לעשות סמל אאודי מסמל סובארו...

מורדוך אל תקח את זה אישי, דבר ראשון שאני עושה בעתון זה לחפש את איוריך:)

• הוסף לסימניות
*מבטיחה

ואתה משמח אנשים!!!אז שלא תזכה לגן עדן?

• הוסף לסימניות
כל כך יפה חבל שהמודיע הקטינו כל כך והכניסו בתוך מסגרת נוספת שהקטינה עוד יותר. זה היה הכי מעניין בעמוד...

• הוסף לסימניות
יפהפה... עד עכשיו לא שמתי לב שבעצם ירוק מעורר לי תמיד קונוטציה של זבל (פחי הזבל) ולא זכרתי למה לא התחברה לי המילה ירוקים עם "נקי".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה