חומרים קיר חיפוי פולימור

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על ערבים שמוכרים בזול קירות פולימרים כאלו?

• הוסף לסימניות
אני מציעה את זה ללקוחות כשירות להשלמת הפינת נטילה
במקום לרוץ לחפש משהו מתאים לפינה......
מתאימים הכל במקום אחד!

החומר יפהפה
עמיד
ותוצאה מרהיבה
רק לסחוב את החומר קשה
אבל שווה את התוצאה

פולימר לפי תו תקן-עמיד למים אנטי בקטיריאלי ועמיד לחום/קור (יכול לשמש גם כחיפוי חוץ) עלותו 350-450 פלטה
והפלטות הפשוטות יותר-לא לפי תקן-מחירן 80-150 פלטה

אצלינו בתצוגה שמתי את הלהיטים שהולכים הכי חזק,וככה משלבים פינות נטילה וכיורים-כשירות ללקוח
לקוח שמגיע רק לפלטה בלבד,אני שולחת לקיר מור

בהצלחה:)

• הוסף לסימניות
נראה לי שיש משהו ליד ירושלים אולי באבו ג'וש
אבל אני לא בטוח ואין לי מקור מידע מוסמך.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בעטרות אצל זגורי 180 ש"ח ללוח 120*280 ס"מ דמוי אבן יפהפה
סופר שבע להדבקה ב 25 ש"ח
קנט לחיבור ב 25 ש"ח
יוצא הפרש עצום לצערינו בין לקנות אצל יהודים לערבים

• הוסף לסימניות
אני קניתי בעטרות אצל זגורי 180 ש"ח ללוח 120*280 ס"מ דמוי אבן יפהפה
סופר שבע להדבקה ב 25 ש"ח
קנט לחיבור ב 25 ש"ח
יוצא הפרש עצום לצערינו בין לקנות אצל יהודים לערבים
יש לך כתובת שלו
כי לא מצאתי בעטרות כזו חנות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה