קיר מחורץ לחנות עם פרזול בצבע זהב (ולא ניקל) איך?

• הוסף לסימניות
אני לפני מעבר ושיפוץ לחנות להלבשה אישית
אני מדמיינת את כל הפרזול בצבע זהב.
ואני לא מוצאת בגוגל דבר כזה.
אשמח אם יש מישו פה עם ניסיון בנושא
לי יש כרגע קירות מחורצים לבן עם חריצים ניקל.
השאלה אם יש אפשרות לצבוע את זה
ואת הקוצים גם ניתן לצבוע?
מישו התנסה בזה?

מצ"ב תמונה של מה שאני מתכוונת
ילך בצביעה?

אשמח למידע.
תודה.

קבצים מצורפים

• קוצים-לפלטה-מחורצת.jpg
    קוצים-לפלטה-מחורצת.jpg
    KB 17.4 · צפיות: 21
  • פלטת-MDF-מחורצת-300x300.png
    פלטת-MDF-מחורצת-300x300.png
    KB 47.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
ספריי? יש היום מגוון ענק.
את יכולה להכנס לטמבור והוא יכוון אותך.

• הוסף לסימניות
זה יחזיק מעמד יהיה יפה?
לא ראיתי ברשת משו כזה...

• הוסף לסימניות
ספריי? יש היום מגוון ענק.
את יכולה להכנס לטמבור והוא יכוון אותך.

זה יחזיק מעמד יהיה יפה?
לא ראיתי ברשת משו כזה...
אמור להיות לבעל המקצוע שיעשה לך. הוא יצבע את זה בצביעה איכותית.
לא ממליצה על ספריי. זה לא עמיד לדבר כזה גדול. אם זה היה משהו קטן, הייתי אומרת לך לצבוע.

• הוסף לסימניות
אמור להיות לבעל המקצוע שיעשה לך. הוא יצבע את זה בצביעה איכותית.
לא ממליצה על ספריי. זה לא עמיד לדבר כזה גדול. אם זה היה משהו קטן, הייתי אומרת לך לצבוע.
איזה בעל מקצוע?
יש לי כבר ריהוט לחנות אני רוצה לצבוע את כל הניקל לזהב
מי עושה את זה? מכירה?

• הוסף לסימניות
לא יודעת לכוון אותך
כשאני עשיתי חדרי אמבטיה ורציתי פרזול זהב לאסלה הסמויה הקבלן של הלקוחת אמר שיצבע את זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה