קיר פאנלים מעץ

• פותח הנושא ext
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
איפה קונים ומי מתקין קירות מעץ מחורץ כמו זה :
1633946569190.png

• הוסף לסימניות
ראיתי בפריד מאיר ברמלה
יש להם דברים מדהימים בתצוגה של חיפויי וקישוטי קירות...

• הוסף לסימניות
בברכפלד יש חנות שמוכרת חיפוי קיר ויש לה כאלו דברים אבל יותר בגווני העץ (אולי אפשר לצבוע)
ממה שאני בררתי המחיר לחתיכה של 15 ס"מ על גובה של קיר 280 בערך 150 ש"ח זה יוצא מהמהם ויש להם גם תצוגה בחנות כולל עם הכנסת פרופילי תאורה שווה להציץ...

• הוסף לסימניות
יש כזה גם בד"ר צבע בתלפיות זה עשוי מפולימר
עולה לחתיכה 30 ש"ח נראה לי וזה נתון לצביעה ויש גם בדמוי עץ שנראה ממש עץ

• הוסף לסימניות
למישהו יש נגר שעושה חירוץ ב CNC ?

• הוסף לסימניות
בברכפלד יש חנות שמוכרת חיפוי קיר ויש לה כאלו דברים אבל יותר בגווני העץ (אולי אפשר לצבוע)
ממה שאני בררתי המחיר לחתיכה של 15 ס"מ על גובה של קיר 280 בערך 150 ש"ח זה יוצא מהמהם ויש להם גם תצוגה בחנות כולל עם הכנסת פרופילי תאורה שווה להציץ...
איזה חנות?

• הוסף לסימניות
איפה קונים ומי מתקין קירות מעץ מחורץ כמו זה :
צפה בקובץ המצורף 978756
החנות של ליבי כהן, מעצבת אלופה.
הטל' שלה 0527615081
יש שעות פתיחה גם בוקר וגם ערב ושירות מעולה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בשביל לקבל כזה אפקט אפשר לוותר על CNC בעץ שזה עלות יקרה
ולבצע את זה באריחי תלת מימד של פרופילי שירן

• הוסף לסימניות
לא,זה אריח חיפוי מוכן מפוליאוריטן

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני מתעניינת יש לך את הקטלוג
יש לי קטלוג
אבל הוא מכיל הרבה פחות ממה שיש בחנות (וגם נראה פחות טוב בתמונה מבמציאות)
מה עשיתם בסוף?
??
לא רןאה שכתבתי פה שעשיתי עם זה משהו...
בכ"א, קנינו לייסטים לבנים וצבענו בצבע שהתאים לנו (לתשומת לבכם- לא כל צבע נתפס לחומר הזה)

קבצים מצורפים

• קטלוג מעודכן.pdf
    2.4 MB · צפיות: 281
  • הוסף לסימניות
יש לי קטלוג
אבל הוא מכיל הרבה פחות ממה שיש בחנות (וגם נראה פחות טוב בתמונה מבמציאות)

??
לא רןאה שכתבתי פה שעשיתי עם זה משהו...
בכ"א, קנינו לייסטים לבנים וצבענו בצבע שהתאים לנו (לתשומת לבכם- לא כל צבע נתפס לחומר הזה)
האם אנשים משתמשים בלייסטים לחדר שינה?
מה המחירים?

• הוסף לסימניות
האם אנשים משתמשים בלייסטים לחדר שינה?
כן
היא הראתה לי תמונות מאלפות שאנשים יישמו בחדר שינה
מה המחירים?
לייסטים ברוחב 12/15/17 (תלוי בדגם) גובה 280 עולה 140 ש"ח
אם אני זוכרת נכון וכל הלייסטים אותו מחיר...
-יש ביניהם סוג (רוחב 15) שאפשר לשים בפנים פס לד
(אני לא עובדת שם... זה ממה שבררתי כשקניתי אצלה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה