קיר שלם במקלחת הורים בצבע שונה

• הוסף לסימניות
מקלחת ההורים שלנו דומה במבנה שלה לתמונה(אורך קיר המקלחון 130)המעצבת המהממת שלנו הציעה לי לעשות עיצוב כמו בדוגמא(בחרנו דקור אחר עם שילוב מהמם ליתר הקרמיקה)אני קצת מקובעת וחוששת מחיפוי קיר שלם(באמבטית ילדים עשינו פס פסיפס יפייפיה לרוחב כל הקיר. קצת מיושן אבל אני אוהבת)השאלה אם קיר שלם לא יקטין את החדר?למישהו יש עוד תמונות איך מתקבל קיר שלם?אופציה נוספת שחשבנו עליה לצמצם את הדקור רק ל80 סמ ובצצדים לעשות את הקרמיקה של יתר החדר. מה דעתכם?אשמח להמליץ בחום רב על המעצבת והאדריכלית שלנו.

קבצים מצורפים

• 0af09c3b6f15de8ffac9bf03b65e9656.jpg
    0af09c3b6f15de8ffac9bf03b65e9656.jpg
    KB 76 · צפיות: 40
  • הוסף לסימניות
מאוד מקובל היום לעשות כך, נראה לי שאם רוצים לעשות רק באמצע - עדיף שיהיה יותר צר מ-80, אולי משהו כמו שליש-+

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על קיר בהיר יותר.
הקיר הנל מקטין את המקלחת וחבל.

• הוסף לסימניות
פסיפס על קיר שלם, כמו בתמונה, לעניות דעתי, היה אופנה חולפת
מסוג הדברים שכולם עושים ואחכ לא מבינים מה היופי בזה
כמו הנטיפים האלו שכולם היו עושים בתקרה לפני 30 שנה... נסו לשווק היום מוצר כזה...
לגבי חיפוי קיר שלם, זה דבר יפה. כל עניין הקטנת החדר הוא עניין של טעם
מה החשש 'להקטין' את החדר? מדוע ליצור אשליה של גודל דווקא? אולי עדיף דווקא 'לחמם' עם קיר כהה מחופה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כאין;2216359:
מקלחת ההורים שלנו דומה במבנה שלה לתמונה(אורך קיר המקלחון 130)המעצבת המהממת שלנו הציעה לי לעשות עיצוב כמו בדוגמא(בחרנו דקור אחר עם שילוב מהמם ליתר הקרמיקה)אני קצת מקובעת וחוששת מחיפוי קיר שלם(באמבטית ילדים עשינו פס פסיפס יפייפיה לרוחב כל הקיר. קצת מיושן אבל אני אוהבת)השאלה אם קיר שלם לא יקטין את החדר?למישהו יש עוד תמונות איך מתקבל קיר שלם?אופציה נוספת שחשבנו עליה לצמצם את הדקור רק ל80 סמ ובצצדים לעשות את הקרמיקה של יתר החדר. מה דעתכם?אשמח להמליץ בחום רב על המעצבת והאדריכלית שלנו.

לטעמי זה גם מקטין וגם קצת עמוס עדיף לשחק עם פס או שתי פסים הרבה יותר דקים

• הוסף לסימניות
הגוונים שלי כל החדר אפור בהיר ורק הקיר ממול הוא אבנים בתערובת אפור לבן שחור. הלבן שולט. לא פסיפס אלא סוג של אבן מחוספס

• הוסף לסימניות
לטעמי חיפוי קיר שלם הוא מדהים!
ג"א בחרנו לחפות כך את 2 חדרי האמבטיה שלנו,

• הוסף לסימניות
אם את אוהבת מראה טבעי אפשר גם לחמם את האפור- לבן עם אריחים דמוי דק כחיפוי המשכי מהרצפה אל הקיר

קבצים מצורפים

• קיר אחורי לשרותים- המשכי.jpg
    KB 23.8 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
לעשות רק באמצע זה מיושן מאוד (-ולא יפה בעיני).
לא רואה בעיה בקיר שלם בצבע אחר/מרקם. זו לא אופנה חולפת זה סגנון עיצוב מסוים.

הצבעים שכתבת נשמעים אחלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה