מידע שימושי קישוטים לסוכה - הבו רעיונות...

• הוסף לסימניות
מישו יכול להעלות לכאן שבלונה של חסידים רוקדים ותווים?
תודה

• הוסף לסימניות
רעיון של קישוט שאני מכינה לשנה זו:
במרכז תמונה ספונטאנית ונאה במיוחד של בני לומדים בחברותא.
מתחת הכיתוב:
אם בני אדם היו יודעים את ערבות ומתיקות טוב התורה
היו משתגעים ומתלהטים אחריה" וכו'.

מסביב- המסגרת מורכבת מכל הפתקים/תעודות הצטיינות שלהם שקיבלו מהחיידר
- שאספתי במשך השנה החולפת.

מרשה בשמחה להעתיק את הרעיון למען כבוד התורה ואהבת תורה.

• הוסף לסימניות
קישוטים ייחודיים

למי שמעוניין: קישוטים מחיתוכי לייזר סגנון שונה לגמרי
וכן קישוטים מוארים
סניף בבני ברק ובקרית ספר
משלוחים לכל הארץ לפי התקנון

קבצים מצורפים

• קישוט1.jpg
    1.1 MB · צפיות: 312
  • קישוט2.jpg
    3.6 MB · צפיות: 238
  • הוסף לסימניות
לנוחותכם, בלי לפתוח קבצים

קישוטים יחודיים

קבצים מצורפים

• קישוט 1.png
    KB 263.4 · צפיות: 256
  • קשוט4.png
    KB 199.2 · צפיות: 169
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;1080895:
מותר לשאול מחיר?
זה מהמם...

100 ש"ח כולל הכל

לבעלי סבלנות של פיל! העסק עם הקטיפה מציך עדינות ומספריים קטנות, התקדמות מדוייקת ומילימטרית. אישית כל יום גזרתי אחד כדי לא לאבד את הטעם הטוב... ועל כן לקח שבוע תמים:)

• הוסף לסימניות
התבקשתי לפרסם.
מהכרות אישית קישוטים מיוחדים
עם מוצגים אמיתיים ומוחשיים
לא סוג קטיפות וגזירות.
בהמשך אעלה תמונות

קבצים מצורפים

• קישוט סוכה ר.ב..pdf
    KB 99.1 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בשנותיה הראשונות של סוכתנו הגשמתי את חלום הסוכה הנאה שלי:
תמונה יפה שהעברתי מהסלון, עציץ תלוי מטפס יפה עד הסכך ושעון אורלוגין חמוד. ושמחנו לשבת בסוכה נטולת הנצנצים החמודה שלנו.
היום הגננות והמורות כבר השתלטו לנו על כל ס"מ פנוי, אם אני אוהבת את זה?:rolleyes:
העיקר שהילדים מרוצים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1080902:
רעיון של קישוט שאני מכינה לשנה זו:
במרכז תמונה ספונטאנית ונאה במיוחד של בני לומדים בחברותא.
מתחת הכיתוב:
אם בני אדם היו יודעים את ערבות ומתיקות טוב התורה
היו משתגעים ומתלהטים אחריה" וכו'.

מסביב- המסגרת מורכבת מכל הפתקים/תעודות הצטיינות שלהם שקיבלו מהחיידר
- שאספתי במשך השנה החולפת.

מרשה בשמחה להעתיק את הרעיון למען כבוד התורה ואהבת תורה.

זה נפלא!

מזכיר לי שראיתי באיזה בית של רב אחד שקיבל מהנכדים שלו מתנה תמונה של הדבקה של בתים של ירושלים וחומות וכו' וזה היה משולב עם פתקי ההצטיינות של הנכדים,
והכיתוב נדמה לי היה של "תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם...אל תקרי בניך אלא בוניך" - אני לא בטוחה, אולי היה כיתוב אחר שקשור ממש לירושלים.

• הוסף לסימניות
לפני כמה שנים הכנתי קישוט מאוד מרשים:
הכנתי מזבח מקלקר דחוס וצבעתי אותו באקרילק נחושת (עם עיטורים מחמרן נחושת במרכז)
הכנת מחמרן כסף כד גדול, חרטתי עליו עיטורים ו"לכלכתי" אותו במשחת נעליים שהחריטות ישחירו קצת ויראו כמו כסף אמיתי.
מהכד הוצאתי כמו מפל מים מקרטן מעבר בגווני תכלת.
והוספתי אותיות מקלקר צבוע "ושאבתם מים בששון"

ועוד קיר:
הכנתי מדף מקרש של פרגולה עבה, תלוי על חוטי מתכת שנתלה על הקרש של הסכך צמוד לקיר.
עליו הנחתי צנצנת מים וצנצנת קמח בקבוק יפה עם שמן ובקבוק נוסף עם יין (מנהג להניח בסוכה - זכר למנחות) הכנתי כיסויים לצנצנות ולבקבוקים מחמרן כסוף, וקשרתי עם חוטי רפיה בצבע טבעי.
בשארית ה"מדף" הנחתי אשכולות ענבים מלאכותיים, ורימונים אמיתיים.
ועל נייר קלף כתבתי באותיות סתם "והשב שכינתך לציון וסדר העבודה לירושלים"
(המדף שימש אותי גם להדלקת נרות בפתיל צף בתוך עוד צנצנת)

• הוסף לסימניות
בבני ברק:
(ויש להם כמה מוקדים גם ברחבי הארץ)
אפיקי נוי 03-5704070
רח' רשב"ם. + שני מוקדים נוספים בב"ב.

ערכות להכנה. מלאכות יפייפיות ויחסית לשוק - לא יקרות. (טווח מחירים נע בין 20,25-80 ש"ח +/-)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1081276:
פרחים/כוכבים כמו שעשו פעם עולים שקלים בודדים ומוסיף המון
אני מוכרת כאלה בין 15-175 לסט
מיוחד מאד! איזו אומנות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קופיריטרית;1081046:
התבקשתי לפרסם.
מהכרות אישית קישוטים מיוחדים
עם מוצגים אמיתיים ומוחשיים
לא סוג קטיפות וגזירות.
בהמשך אעלה תמונות

יש תמונות?

• הוסף לסימניות
ביקשתן רעיונות? יש לי רעיון! (קצת מורכב בהתחלה, אבל התוצאה משתלמת..)
שלב 1 - הכנה רעיונית והשראה:
תחשבו על המושג "סוכות", על תשבו כעין תדורו, על ענני הכבוד, על מה שמסמלים ארבעת המינים, על הרובד הפנימי של האושפיזין, על מהות שמחת בית השואבה, ניסוך המים, הנענועים.
תפתחו ספרים, פירושים, ספרי מחשבה וחסידות, חומש עם רש"י, ומחזור לחג הסוכות.
תשבו תחשבו, תפנימו, ואז תבחרו את הנושא שהכי התחברתם אליו.
שלב 2 - תכנון וחומרים:
כשאתם יושבים לתכנן את הקישוט, תחשבו שאתם באים עכשיו לעשות קישוט לסלון שלכם, שהרי נאמר תשבו כעין תדורו לכן, החומרים שתשתמשו בהם הם אותם חומרים שהייתם משתמשים בהם ליצירה גרפית ברמה הכי גבוהה. נסו להתרחק כמה שיותר מחומרים בסגנון גויי (לדוגמה - ניירות נוצצים סטייל חג המולד וכדומה), לכו על דברים יותר קלאסיים. תתנתקו מחוג מלאכה בבית הספר, תחשבו כמו גרפיקאי שאמור למסור עבודה לפרוייקט. תבחנו את החומר, האם הוא מתאים באופי שלו למסר המתבקש, (לא אחד על אחד, כמו ירושלים של זהב מנייר מוזהב, אלא יותר לעומק), תראו אם אתם מתחברים לחומר.
שלב 3 - גרפיקה:
התוצאה הסופית צריכה להיות מושלמת בעיניכם, ובעיני משפחתכם. ולכן הגרפיקה צריכה לבוא מבפנים, לא להסתפק בקומפוזיציות פשוטות, לגוון, לשבור את הקופסא..
טיפוגרפיה - במקרה הזה היא משחקת תפקיד חשוב מאוד, וכאן אסור להתפשר. שבו, חפשו פונטים, או שתצרו לבד, שחקו עם הטיפוגרפיה על המחשב, עד שהתוצאה תמצא חן בעיניכם, ותהיה חדשנית ומקורית. צרו סקיצה על המחשב ותתחילו לעבוד.
שלב 4 - ביצוע:
אחרי הכנה כזאת, הביצוע הוא החלק הפשוט ביותר, והמספק ביותר. כך תראו את החלום המקורי שלכם נרקם וממומש על ידכם, לנגד עיניכם.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1083168:
ביקשתן רעיונות? יש לי רעיון! (קצת מורכב בהתחלה, אבל התוצאה משתלמת..)
שלב 1 - הכנה רעיונית והשראה:
תחשבו על המושג "סוכות", על תשבו כעין תדורו, על ענני הכבוד, על מה שמסמלים ארבעת המינים, על הרובד הפנימי של האושפיזין, על מהות שמחת בית השואבה, ניסוך המים, הנענועים.
תפתחו ספרים, פירושים, ספרי מחשבה וחסידות, חומש עם רש"י, ומחזור לחג הסוכות.
תשבו תחשבו, תפנימו, ואז תבחרו את הנושא שהכי התחברתם אליו.
שלב 2 - תכנון וחומרים:
כשאתם יושבים לתכנן את הקישוט, תחשבו שאתם באים עכשיו לעשות קישוט לסלון שלכם, שהרי נאמר תשבו כעין תדורו לכן, החומרים שתשתמשו בהם הם אותם חומרים שהייתם משתמשים בהם ליצירה גרפית ברמה הכי גבוהה. נסו להתרחק כמה שיותר מחומרים בסגנון גויי (לדוגמה - ניירות נוצצים סטייל חג המולד וכדומה), לכו על דברים יותר קלאסיים. תתנתקו מחוג מלאכה בבית הספר, תחשבו כמו גרפיקאי שאמור למסור עבודה לפרוייקט. תבחנו את החומר, האם הוא מתאים באופי שלו למסר המתבקש, (לא אחד על אחד, כמו ירושלים של זהב מנייר מוזהב, אלא יותר לעומק), תראו אם אתם מתחברים לחומר.
שלב 3 - גרפיקה:
התוצאה הסופית צריכה להיות מושלמת בעיניכם, ובעיני משפחתכם. ולכן הגרפיקה צריכה לבוא מבפנים, לא להסתפק בקומפוזיציות פשוטות, לגוון, לשבור את הקופסא..
טיפוגרפיה - במקרה הזה היא משחקת תפקיד חשוב מאוד, וכאן אסור להתפשר. שבו, חפשו פונטים, או שתצרו לבד, שחקו עם הטיפוגרפיה על המחשב, עד שהתוצאה תמצא חן בעיניכם, ותהיה חדשנית ומקורית. צרו סקיצה על המחשב ותתחילו לעבוד.
שלב 4 - ביצוע:
אחרי הכנה כזאת, הביצוע הוא החלק הפשוט ביותר, והמספק ביותר. כך תראו את החלום המקורי שלכם נרקם וממומש על ידכם, לנגד עיניכם.
בהצלחה.
נשמע מרשים!
אולי תראה לנו דוגמאות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י grafix;1083241:
נשמע מרשים!
אולי תראה לנו דוגמאות?
את רוצה שאני אהרוס לך את כל ההשראה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה