קישוטים לסוכה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל רעיונות לקישוטים שאפשר להכין לסוכה מכל מיני חומרים...
חוץ משרשראות
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
@sol key כשיהיה לך זמן תכיני גם לי משהו :LOL:
בפינטרסט יש המון המון דברים
זה בחיפוש ראשוני ממש
ונזכרת שפעם העלו פה תמונה מניירות בתלת מידמ ועם תאורה מאחור משהו מדהים
אם מישהי תמצא את האכול הזה נשמח

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חח בסוף אני עוזרת לעצמי

• הוסף לסימניות
יש במרווה לצמא של החופש, כל שנה, הדרכה לקישוט מהמם (לבוגרים ממש, אני כנשואה עשיתי אותם).
הייתי בשמחה מעלה לך, רק שהם כרגע קבורים בארגזים שעוד לא נפתחו מהמעבר דירה...
נראה לי העליתי פה או בחכמת הדרכה אחת של קישוט בצורת שעון.

• הוסף לסימניות
מצאתי משהו ברעיון רק סליחה שזה עם סממנים לא יהודיים...
זה מגזרות ניר השכבות עם תאורה אפשר לעשות את זה עם פסוק ולהמחיש אותו למשל "כאיל תערוג ...

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
גלילי נייר טואלט חתוכים
2d741684382d2354e25c52b2e4c0c8d8.jpg
78033b11d5afb9299d7f52758f70fba3.jpg

• הוסף לסימניות
בדיוק מצאתי את זה, ואהבתי:

• הוסף לסימניות
אני הכנתי פעם קישוט תלת מימד על שלושת הרגלים אולי עוד מעט אני אמצא תמונה להעלות...
(זה היה לפני המון זמן, אז זה יצא נחמד אבל לא מידי, אבל אפשר לעשות את זה הרבה יותר יפה)

• הוסף לסימניות
ל
מאלו חומרים הקישוט הזה?
הדרכה?
לא אני עשיתי
אבל אפשר לקחת בריסטול מאד עבה בכמה צביים
לחתוך לעיגולים בכמה גדלים
לעשות חורים קטנים למעלה ולמטה של העיגול
להשחיל חוט דיג /תפירה בין החורים ולעשות קשר קטן

• הוסף לסימניות
עוד...

• הוסף לסימניות
פשוט , ויכול לצאת מושלםםםצפה בקובץ המצורף 1219310
עשיתי עכשיו את היצירה בוריאציה קצת שונה ויצא ממש חמודד

לקחתי כל מיני בריסטולים שהיו לי בבית, חתכתי עיגולים כמספר האותיות בשם שלי. עשיתי בכל עיגול חור במחט והשחלתי חוט לבן, לקחתי מקל יציב ובגודל בינוני וקשרתי אליו את החוטים עם העיגולים לפי הסדר. אח''כ ליפפתי את החוט הלבן על המקל ויצא מתוקקק ממש
אפשר להכין את זה עם שם המשפחה שלכם ולתלות בכניסה לסוכה
אולי בהמשך אני אצלם ואעלה לכאן...
לא מצאתי בשום מקום משהו דומה... מקווה שהבנתם לבד מהתיאור.

• הוסף לסימניות
עשיתי עכשיו את היצירה בוריאציה קצת שונה ויצא ממש חמודד

לקחתי כל מיני בריסטולים שהיו לי בבית, חתכתי עיגולים כמספר האותיות בשם שלי. עשיתי בכל עיגול חור במחט והשחלתי חוט לבן, לקחתי מקל יציב ובגודל בינוני וקשרתי אליו את החוטים עם העיגולים לפי הסדר. אח''כ ליפפתי את החוט הלבן על המקל ויצא מתוקקק ממש
אפשר להכין את זה עם שם המשפחה שלכם ולתלות בכניסה לסוכה
אולי בהמשך אני אצלם ואעלה לכאן...
לא מצאתי בשום מקום משהו דומה... מקווה שהבנתם לבד מהתיאור.
לא מספיק הבנתי : (
אשמח לתמונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה