מידע שימושי קישוט דירה לכלה- למי יש רעיונות?

• הוסף לסימניות
נשואים הם כמו...

אנחנו קישטנו ובין היתר שמנו שלטים צבעוניים מלומנצים בסגנון הזה:
נשואים הם כמו (לשים תמונה של בנין) ככל שתשקיעו יותר ביסודות, הבנין יהיה חזק יותר.
נשואים הם כמו (לשים תמונה של פרח) יפים עולים ומלבלבים...
נשואים הם כמו (לשים תמונה של שעון) אתם מחליטים כמה זמן תמשך השנה ראשונה...
נשואים הם כמו (לשים תמונה של מחשב) אתם תחליטו באיזה תוכנות לתכנת אותם...
נשואים הם כמו (לשים תמונה של אוכל) מה שתבשלו זה מה שתאכלו...
נשואים הם כמו....

ועוד על זה הדרך.... לא זוכרת בדיוק...
כל כזה שלט (בגודל חצי עמוד a4) תלינו במקום המתאים...
שעון - ליד השעון
אוכל - במטבח....
בהצלחה ומזל טוב!!!

• הוסף לסימניות
לנו שמו במקרר כל מיני דברים ארוזים לזוג,
לדוגמא- 2 שקיות שוקו+ 2 שוקולדים קטנים,
2 שקיות קורנפלקס אישיות +חלב וכו'.
זה היה מתוק וממש יעיל...

חוץ מזה- תמונה מהחדר יחוד שמו לנו בבית, (אח שלי דאג לזה...)
וכמובן קישוטים ועוגות, כמו שכתבו לפני.
זה דווקא היה מקסים!

• הוסף לסימניות
אני מבינה את הזעזוע של המזדעזעות, אבל יש מקומות שזה מקובל ואף אחד לא יחשוב על שום חברה ספציפית שהיא מגניבה כי היא קישטה יפה כי הראש ממש לא שם אלא התרגשות מההשקעה שהשקיעו שלא לדבר שחוץ מכל הטוב שהמשפחה מכניסה הן מוסיפות עוד וזה תמיד נחמד,

יש מי שלא מתאים לה ואז בת משפחה עושה את זה - גם אצלי אחותי וגיסותיי היו אחראיות על הנושא ולא שום חברה מצד שני שבתות כלה מלאות חברות אני עוד יותר לא מבינה! וזה מקובל ביותר-שבת אחרונה לפני חתונה הכלה צריכה הר חברות על ראשה?!

אז כל אחת מה שמתאים לה, ואם זה משמח את הכלה-ומן הסתם לא מפריע לחתן אז זה שמחת חתן וכלה שהיא מצווה חשובה מאוד!

• הוסף לסימניות
אצלנו השכנות מקשטות את הכניסה איפה שהכלה יוצאת, חוץ מזה אנחנו משאירים משהו חמוד על השולחן/מקרר
פעם באו לגור בבנין שלי חתן וכלה ושכנה קישטה יפה את הדלת והם שמחו מאוד.
גיסתי עשתה פעם לאחותה דבר כזה:
השאירה בדירה טייפ דלוק עם משהו מתאים לחתן וכלה והורידה את המפסק של החשמל, ברגע שהם הרימו הטייפ התחיל לשיר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;1507020:
אצלנו השכנות מקשטות את הכניסה איפה שהכלה יוצאת, חוץ מזה אנחנו משאירים משהו חמוד על השולחן/מקרר
פעם באו לגור בבנין שלי חתן וכלה ושכנה קישטה יפה את הדלת והם שמחו מאוד.
גיסתי עשתה פעם לאחותה דבר כזה:
השאירה בדירה טייפ דלוק עם משהו מתאים לחתן וכלה והורידה את המפסק של החשמל, ברגע שהם הרימו הטייפ התחיל לשיר...

הרעיון של להוריד מפסק חשמל לא לעניין
חוץ מזה שהמקרר גם מתנתק...
וחתן וכלה אין להם ראש להתחיל לחפש איפה מרימים את המפסק(לא תמיד הם יודעים איפה הוא נמצא............)

• הוסף לסימניות
אצלי היו מדרגות לרדת קומה בתוך הדירה
על כל מדרגה הניחו שוקולד (אגוזי וכו')
ולמטה בסוף המדרגות הניחו 2 בלוני הליום מהריצפה עד לגובה.
על השולחן בסלון היתה מונחת עוגה עגולה על מגש עם רגל ומכסה.
ו2 כוסות זכוכית גבוהים. עם ליקר שוקולד.
השוקולדים היו יעילים מאד לכל המלווים של החתן בשבע ברכות - כל אחד התפנק בשוקולד..
(היו הרבה מדרגות)

• הוסף לסימניות
תודה על כל הרעיונות המוצלחים והמוצלחים יותר.
זה לי ממש לעזר.

לגבי עניין המתאים/ לא מתאים, לענ"ד, זה ממש נוגע למקובלות.
אם תעשה משהו במקום שהוא לא מקובל, מומלץ לחשוב עשר פעמים אם זה שייך או לא. אך כשזה מה שמקובל לעשות, צריך לחשוב אם זה שייך שאצלם ידלגו על ההנאה הזו של ההפתעה והכיף שב- "השקיעו בנו".
אני מאמינה שזה עניין אינדיבידואלי לחלוטין. וודאי שלא עושים זאת בהפתעה (לכל אלו שחסו על החתן והכלה שאין זה לרוחם...). הכלה בוחרת מראש מי יקשט לה.
יש משהו בכך שהפוקוס עלול לעבור מהעיתוי של פעם בחיים אל החברה, עניין של רגישות. לכן אני חושבת שלא צריך "לזרום" עם הקישוט ולהכניס את כל הרעיונות המשוגעים והמגניבים שעולים על הראש, אלא רק לשדרג ולהוסיף אווירה.
יש בקישוט משהו שמפוגג את ה-הלם שברגע הראשון, זה מעלה נושאים ויכול להפשיר אוירה, אם צריך.
שוב- אינדיבידואלי.

אז ככה- העלאת הדברים הייתה חשובה, תמיד צריך למדוד את סף הרגישות ולחוש את הדופק. כן, ממש כך, אלו לא דברים של מה בכך.
אהבתי ממש את הרעיונות. אני מתכננת לגנוב ממנה מידע לגבי מה שהיא מצפה בערך, ונראה מה יתגבש.
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
סתם סקרנות - ממתי קיימת המקובלות הזו?
התחתנתי לפני 7 שנים, ויש לי חברות מכל המגזרים, ואף פעם לא שמעתי על הרעיון...
זה משהו חדש?

• הוסף לסימניות
את רצינית?
אחותי התחתנה לפני 15 שנה וזה היה מקובל מאוד.
היום זה רק השתדרג.
רק חבל שזה זרם לכיוון לא ראוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימול;1508617:
את רצינית?
אחותי התחתנה לפני 15 שנה וזה היה מקובל מאוד.
היום זה רק השתדרג.
רק חבל שזה זרם לכיוון לא ראוי.

רצינית לגמרי...
שמעתי שמכינים את הדירה - כלומר מכניסים אוכל ודברים כאלה בשביל שיהיה לזוג ליום הראשון. לא יותר מזה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בראש מילה;1508621:
רצינית לגמרי...
שמעתי שמכינים את הדירה - כלומר מכניסים אוכל ודברים כאלה בשביל שיהיה לזוג ליום הראשון. לא יותר מזה...

אני התחתנתי לפני 10 שנים וזה היה מקובל, יכול להיות שזה תלוי גם באזור מגורים, סוג הסמינר וכו'...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ov;1506351מה המייל? אשלח לך כמה תמונות[/QUOTE:
אשמח אם תשלחי לי את התמונות למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
חמוד האשכול, אהבתי!
אז ככה בעניין המקובלות - היום מקובל מאוד בכל המגזרים מכל הסוגים התחתנתי לפני פחות משנה ויש לי המון חברות מכל הסוגים והסגנונות ואצל כולם זה מקובל , יש פתוחים יותר ויש פחות, אצלי למשל לא נגעו בחדר שינה כי זה מאוד לא מקובל,
אבל בהחלט קישטו לנו את כל הדרך עד הדלת ואת הבית בעצמו היה ממש נחמד וכיף להיכנס הביתה, וכן כמו שאמרה מישהי יש את רגעי המבוכה הראשוניים וטוב שיש המון קישוטים ועוגות ושטויות לדבר עליהם,
לנו שמו מאוד יפה המון כיבוד על השולחן, ועוגות במקרר וכו... וגם אחים שלי הספיקו להגיע לפנינו ולשים לנו ערימת תמונות מהחתונה, כמה תמונות מלפני החופה תמונה מהחופה מחדר איחוד כמה מהריקודים... היה ממש נחמד,
וכמובן כל הכניסה והסלון מטבח שביחידות כל זה חלל אחד- היה מקושט בשלטים ובלונים...
כל הידיות בארונות מטבח היו עם סרטים...
בקיצור נהנינו עם זה מאוד, וזה נשאר ככה כמה שבועות עד שכבר לא סבלנו את הסירחון של הבלונים...

• הוסף לסימניות
אשמח גם לקבל :<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אצלי חברה טובה (גרפיקאית) קישטה עם אחיות שלי בתשומת לב מאוד גדולה, וזה ממש שימח ועשה הרגשה חגיגית.
היו פלקטים שהשארנו על הקיר כמה חודשים כי הם היו ממש יפים!!!
אצלנו זה פשוט מקובל. וזה חוץ מהשוקולדים והפינוקים שכל זוג צעיר שמח לפגוש בדירתו החדשה.
בעיניי (במקומות שמקובל ובגבולות הנכונים) זו ממש מצוות שמחת חתן וכלה.

עוד משהו חשוב במיוחד- זה לדאוג לארוחת בוקר טובה לזוג הטרי. פשוט להניח מאחורי הדלת וללכת... :)

• הוסף לסימניות
חברה יקרה!
את רוצה להשאיר טעם טוב מעצמך?
עשי טובה , ואל תחפרי לה!!!
לא נכנסים לחדר שינה של חברה! ו אפילו שהיא עדיין לא הייתה שם, , ,
מספיק במטבח שזה מחמם את הלב . בחדר זה מבלבל את הלב,,,
לי אישית הכינו גם וגם ובמטבח היה כ''כ לעניין, שמו לנו סלט חי ענק מאנג'ל ארבע בייגל כמה סוגי גבינות וסל מלא מלא מתוק! ומלוח שהיה מספיק לכל הירח דבש!
א-ב-ל
החברה הזאת(שהשתמשה בכ''כ הרבה!! כסף)התחתנה חודש אחרי, ולא יכולתי בשום אופן להכין לה רבע ממה שהיא גם כי בעלי לא הבין למה ומדוע?! (בעייתה) וגם הייתי כ''כ עסוקה ביום הזה שהיא אפילו לא יכלה לתאר לעצמה!!!!! אוי כ''כ ארוך,,

• הוסף לסימניות
וגם שכחתי שהיא קנתה לי סבונים וריחנים בערך במאה חמישים שח! ואת זה היא פשוט אמרה ! לי שככה היא רוצה אצלה! היה לי ברירה? למרות שהיה לי די קשה להוציא את הכסף בזמן שיכולתי לתת לה את שלי,,,

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י einkamoni;1508627:
אני התחתנתי לפני 10 שנים וזה היה מקובל, יכול להיות שזה תלוי גם באזור מגורים, סוג הסמינר וכו'...

כאילו השאירו לך הודעה בתא קולי לפני שנתיים, ועכשיו התפנית לענות ...:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מקופלת;2486889:
כאילו השאירו לך הודעה בתא קולי לפני שנתיים, ועכשיו התפנית לענות ...:D

שימי לב שהיא הגיבה האחרונה לפני שנתיים:D:D

• תודה
Reactions: cst

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....