דרוש מידע קישוט יחידה לחברה כלה~~ מה לעשות?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
לנו המשפחה קישטה בסולדיות וזה היה ממש כיף ונותן אווירה
לא נראה לי שחברות זה לעניין...
מילא אחרי האירוסין בחדר שלה...אבל בבית החדש? בלילה הראשון? פחות...
תפנקו באיזו עוגה שווה

• הוסף לסימניות
תביאו לה לבית לה ביום של החתונה עיסת בצק שתפריש חלה ואח"כ שיחכו לה לחמניות טריות ביתיות על הדלת בבית החדש

• הוסף לסימניות
חברות לא נכנסות לבית של חתן וכלה ללא ידיעתם!!!!
השתגענו?????
גם לשם החברות שעוד שנתיים כבר לא יהיו איתה בקשר רוצות להכנס?
מה הבעיה לבקש רשות?
לי חברה שלי ביקשה להכנס ולקשט, אמרתי לה שתכנס רק לסלון. לא חושבת שההפתעה מוסיפה משהו.
המלצה שלי- לי שמו בלונים עם נצנצים וכשחזרנו הביתה הם התפוצצו כבר וגילנו קרעי בלון ונצנים בכל מקום, אל תשתמשי בנצנצים!

• הוסף לסימניות
חברות לא נכנסות לבית של חתן וכלה ללא ידיעתם!!!!
השתגענו?????
גם לשם החברות שעוד שנתיים כבר לא יהיו איתה בקשר רוצות להכנס?
מה הבעיה לבקש רשות?
לי חברה שלי ביקשה להכנס ולקשט, אמרתי לה שתכנס רק לסלון. לא חושבת שההפתעה מוסיפה משהו.
המלצה שלי- לי שמו בלונים עם נצנצים וכשחזרנו הביתה הם התפוצצו כבר וגילנו קרעי בלון ונצנים בכל מקום, אל תשתמשי בנצנצים!
מפה ועד ל"השתגענו" הדרך עוד ארוכה
בסה"כ דירה שעוד לא גרו בה עדיין !
אין שום סנטימנטיים אליה ושום דבר מיוחד
כולה חדר שינה מיטות מצעים מגבות
ואל תשכחי שאלו החברות הטובות לא כל הכיתה ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה