קישוט לסוכה עזרתכן

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו במקסטוק ולא מצאתי את הסרט לד שחיפשתי יש שם רק בקיט של 50 ש"ח
אני מחפשת משהו הרבה פחות מורכב
הבת שלי קיבלה כזה בקייטנה של חנוכה של עיריית בני ברק חוט ברזל שעליו מוצמדים פנסים זעירים
אולי יצא לכן להיפגש בכזה דבר באזור בני ברק?
קניתי באלי אקספרס, עלה 14 ש"ח
אבל לא בטוח שיגיע לפני סוכות...

• הוסף לסימניות
וואו!! זה מיוחד ואומנותי ברמה
בדיוק מה שחלמתי לעשות השנה!
מקווה גם להספיק להעלות לפה את היצירה המושלמת לפני סוכות :)

• הוסף לסימניות
אומנותי ויפהפה!
יצרתי תיבה שבצדדים שלה יש חריצים
ושלחתי למכונת החיתוך שלי
אי אפשר לייצא בתוכנה של החיתוך JPG אבל ניסתי ליצור בפוטושופ משהו דומה כדי שהתהליך יובן
מקווה שהצלחתי
מה זה מכונת החיתוך הזו?
אפשר פרטים?

• הוסף לסימניות
המכשיר נקרא קמאו של חברת סילואט יש עליו כמה אשכולות

• הוסף לסימניות
הייתי עכשיו במקסטוק ולא מצאתי את הסרט לד שחיפשתי יש שם רק בקיט של 50 ש"ח
אני מחפשת משהו הרבה פחות מורכב
הבת שלי קיבלה כזה בקייטנה של חנוכה של עיריית בני ברק חוט ברזל שעליו מוצמדים פנסים זעירים
אולי יצא לכן להיפגש בכזה דבר באזור בני ברק?

ככל הנראה מה שהבת שלך קיבלה זה מצורה וצבע.
ל"צורה וצבע" יש סרט לדים גם אור צהוב וגם נורות צבעוניות. כל סרט עולה 4 ש"ח בלבד.
יש כפתור הפעלה בצד.

וכמובן, הקישוט מיוחד במינו, אהבתי ממש!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה