כללי קישוט לסוכה

• הוסף לסימניות
אני מעוניין לעשות פוסטר לסוכה למי יש רעיון של נושא שאוכל לעבוד בו ?
משהו חדש ומורכב.
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
א. רעיון ולא ראיון :)

אם כבר כתבת ראיון, אז תעשה משהו על מצוות ראיית פנים בעזרה...

או ברכי נפשי (נדוש) מלכות בית וויז'ניץ (כל הרבע'ס) או ברכות הפירות (על המחיה לסוכות)...

• הוסף לסימניות
רעיונות נוספים:
  • 3 רגלים (נדוש, אך תלוי בביצוע)
  • פרק שירה
  • נשמת
  • מכניסי רחמים/דמעה/תפילה וכו'-אפשר לבטא בכל מיני אפשרויות יפות ויצירתיות.
  • ליצור קישוט על השיר היפה: "תנא דבי אליהו: מעיד אני עלי שמים וארץ שהקב" יושב ומצפה להם...ויאמרו לפניו שירה..."
  • מקומות קדושים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צל;859900:
רעיונות נוספים:
  • ליצור קישוט על השיר היפה: "תנא דבי אליהו: מעיד אני עלי שמים וארץ שהקב" יושב ומצפה להם...ויאמרו לפניו שירה..

קבלת מהמודיע?
באמת שיר יפה.
איך אפשר לבצע כקישוט?

• הוסף לסימניות
סתם בשביל ההשראה
מאוד אהבתי את השיר הנ"ל.......

קבצים מצורפים

• קישוט לסוכה 1.jpg
    3.7 MB · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
תודה לכולכם על הרעיונות שכתבתם נפרסם כאן בסוף מה יצא לי ...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!!!

• הוסף לסימניות

תסתקלו בחו"ד קישוט הסוכה שלי ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה