קישוט לסלון

• הוסף לסימניות
יש לכם מושג איפה ניתן להשיג קישוט כזה?
מדובר בריקוע אותיות מתכת לתליה על הקיר.
ראיתי את זה בדירה מסוימת, ואין לי דרך לשאול שם איפה הם רכשו / הזמינו דבר כזה.
תודה רבה מראש!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 18.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י ורדית;1025465:
יש לכם מושג איפה ניתן להשיג קישוט כזה?
מדובר בריקוע אותיות מתכת לתליה על הקיר.
ראיתי את זה בדירה מסוימת, ואין לי דרך לשאול שם איפה הם רכשו / הזמינו דבר כזה.
תודה רבה מראש!

אני לא בטוחה אבל מאוד יכול להיות במאה שערים בחנות שנקראת מתנאל
יש שם עוד כמה חנויות דומות...

• הוסף לסימניות
ברחוב ירושלים בבני ברק (מול השופרסל לשעבר) יש חנות בשם "אלה".
ראיתי שם דברים כאלו, אבל לא את הטקסט הספציפי.

• הוסף לסימניות
האותיות המרחפות הללו (של 2 הדוגמאות לעיל ועוד) הן בעיצובה של המעצבת "דורית קליין" (הבאתי כבר פעם לדוגמא בפורום).
ניתן לראות דוגמאות נוספות באתר שלה:
http://www.dorit-judaica.com/groups/%D7%90%D7%95%D7%AA%D7%99%D7%95%D7%AA%20%D7%9E%D7%A8%D7%97%D7%A4%D7%95%D7%AA

באתר של לשם מופיעים הפריטים עם המחירים.
250 ש"ח לדוגמא הראשונה "וזכנו לגדל" ו-300 ש"ח לדוגמא השנייה "אם אשכחך".
(יש גם דוגמא של ברכת הבית ועוד).
http://www.leshemgifts.co.il/catalogC.asp?cat_id=078_217_

• הוסף לסימניות
ממש מרשים ויפה!!!
גם לי מתחשק כבר לקנות...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה