קישוט מקורי לרכב חתונה

• הוסף לסימניות
לא ידעתי היכן לשאול אז ירדתי עד למטה...

אז ככה זהו מוצר שיצא מלפני שנה אך מכיון שנדדתי לדרום הרחוק לא השקעתי בו, בעיקר בגלל המרחק והספק שלא יגיע בזמן ללקוח.

אה... זה מדבקות מווניל חזקות, שיחזיקו עד סוף השבע ברכות ולא יפגמו ברכב!
אין לי כרגע תמונה אלא רק הדמיה (בקרוב בעז"ה העלה)

1. מה דעתכם על המוצר האם אתם (לא בהכרח) הייתם רוכשים (או לפחות הייתים רוצים)
או שתגידו "לרכבי חתונה יש נורמה מסוימת ולא ישנו אותה"?
2. ועוד שאלה אם כן באיזה (סוג) חנויות הייתם מחפשים את זה?

• הוסף לסימניות
אני חושבת שדווקא הדרום זה מקום שכדאי להשקיע בו בתחום הזה (האנשים שאני מכירה לא מקשטים את הרכב).
עוד דבר שאני חושבת, שזה לא אמור להיות במקום, אלא כתוספת לסרטים וכל הבלה בלה.
ודבר אחרון שאני חושבת בעניין: במקום להתעסק במכירה אישית מול הלקוח אפשר לעניין חנויות שמתמחות בעניין (חנויות פרחים במקרה?) ולהציע להם פרחים מוכנים שישתלבו בעיצוב הכללי של הרכב.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד! אני אהבתי. (למרות שלא כ"כ מקובל אצלינו:))

החנויות שהיתי מחפשת את זה משהו כמו שושניתוש היא מפרסמת על קישוט רכבים לחתונה.

• הוסף לסימניות
אולי זה עניין של ירושלמים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליקי;669370:
שושניתוש היא מפרסמת על קישוט רכבים לחתונה.
שושניתוש מקשטת? לא ידעתי. חשבתי שרק לנו היא קשטה :p

מה שכן - לדעתי חשוב מאד להבטיח נחרצות שאכן הרכב לא נפגם. אלא אם כן נשמע לכם אחלה להסתובב עם רכב פרחוני עד חתונת הכסף.. :rolleyes:

ואגב - הרעיון מדליק נורא, לטעמי. :cool:

• הוסף לסימניות
צאי לדרך ואולי תפתחי עידן חדש בקשוטי מכוניות לכי גם לציבור הלא חרדי

• הוסף לסימניות
ווואאאי מהמם!ברור שהייתי קונה.. הייתי מחפשת את זה לא בחנויות של פרחים,יותר של מתנות מעוצבות,ובחנויות כל בו כאלה..

• הוסף לסימניות
תחשבי שוב, פשוט רכבי ההשכרה ממש נגד כל ההדבקות האלה ורוב הרכבי חתונה זה מהשכרה
אם היה רכב שלי הייתי קונה ומוסיפה גם דברים אמיתיים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מעיינות21;669828:
תחשבי שוב, פשוט רכבי ההשכרה ממש נגד כל ההדבקות האלה ורוב הרכבי חתונה זה מהשכרה
אם היה רכב שלי הייתי קונה ומוסיפה גם דברים אמיתיים.

זה לא הדבקה שמשאירה "שאריות" ולא מקלף, בקיצור לא מזיק כלל

• הוסף לסימניות
מה שאת אומרת בוודאי נכון, ובטוחה שבדקתם את זה
אבל תצטרכי לעבוד חזק מאוד להחדיר לאנשים (ולחברות ההשכרה) שזה בטוח לא מקלף ולא פוגם בצבע של הרכב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה