קישוט סוכה מצבעי אקריליק יהרס בגשם?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם.
אני באמצע הכנת קישוט לסוכה וצבעתי את הרקע באקריליק.
איך זה יהיה בגשם? עמיד או לא?
אולי צריך לצפות את זה בעוד חומר?
תודה לכל המומחים וחג שמח!

• הוסף לסימניות
לתת תשובה = לקחת סיכון..אז למה לי צרות..;)
בגדול 1 אקרילי עמיד במים לגבי זה שהסדינים לא יתלכלכו מהצבע
בגדול 2 יש בשוק צבעים אקריליים באיכות כל כך ירודה שגם זה לא בטוח שהצבע לא ירד בגשם
בגדול 3 לצבע אקרילי יש נקבוביות זעירות שדרכם מים יכולים לחדור לתוך בסיס היצירה ולהרוס הכל

בקטן - לכה אוטמת הכל
תצבעי או תרססי בלכה טוב מכל הצדדים ואת יכולה לישון בשקט.

• הוסף לסימניות
@אות לי הצבעים שלי מחברות:
PLAID
DECOART
איך האיכות שלהם?

• הוסף לסימניות
קולגה שתמיד מתקנת אותי (ומעצבנת...)
אמרה לי לכתוב כך -
"אקריליק עמיד ממים אבל לא עמיד במים"
מי שמבינה טוב - מי שלא לא..אני לא
העיקר כתבתי מה שהיא ביקשה :mad:

• הוסף לסימניות
מה הבסיס? עץ?
אם כן- אמור להיות עמיד מאד כי גם הבסיס לא מתפרק במים (מי גשמים כמובן, לא השריה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה