כללי קישוט סוכה

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חו"ד.

קבצים מצורפים

• קישוט.jpg
    KB 462.2 · צפיות: 114
  • הוסף לסימניות
ברעיון הקו העיצובי והסמבוליות חמודה מאוד.
אבל אני לא מאמינה שזה מדי מרשים בסוכה...

• הוסף לסימניות
זה יפה גרפית אבל לקישוט סוכה בדר"כ מחכים למשהו מרהיב.

• הוסף לסימניות
מדהים,נקי ועדין אבל כמו שאמרו פה זה לא הסגנון שמתאים לסוכה

• הוסף לסימניות
הצבעים האלו יותר חגיגיים, השאלה אם מתאימים לתוכן ?

קבצים מצורפים

• קישוט נוסף.jpg
    KB 340.4 · צפיות: 94
  • הוסף לסימניות
זה קלי ואנווהו, כרצון איש ואיש...

נכתב ע"י א.ת. פ.;860752:
זה לא הסגנון שמתאים לסוכה

אולי לסוכה שלה זה כן מתאים?
נכון ש"מקובל" לקשט סוכות עם פלקטים מאוירים עם המון צבע, ואם אפשר גם נצנצים, ואורות מהתקרה וכו'
אך עדיין יש שאוהבים סוכה בסגנון נקי ועדין וזה ה"זה קלי ואנווהו" שלהם.
אני מכירה סוכה מדהימה אחת, שכולה קישוטים ידניים העשויים משילוב כסף-וקטיפה שחורה, במגוון נושאים וביצועים, ואין שום גוון אחר מורשה להכנס, והתוצאה מרהיבה!
הכל תלוי בטעמו של המקשט.
ולטעמי...
הנקיות של הקישוט הזה נהדרת,
וכן, גם הגוונים המקוריים (בראשון, לא בשני!)
ואני לדוגמא ממש לא אתלה בסוכתי בל"נ (בנתיים עוד אין לנו סוכה משלנו ואנחנו אצל ההורים כך שזה רק מהרהורי ליבי...;)) פלקט של בית המקדש, גם אם הוא יהיה מרהיב ביופיו, כי לטעמי זה מקושקש ומעמיס מידי,
יש מצווה לחוש בסוכה כמו בבית, וגם בבית שלי הייתי תולה תמונות מודרניות ועדינות ולא פלקטים עם פסוקים...
(אבל נחיה ונראה מה יהיה בסוכה הפרטית שלי, אולי בשנה הבאה בעז"ה אשתף אתכם במה שקורה בה באמת...)

אבל העיקר, העיקר בקישוט הסוכה הוא- הלב!

ואם אפשר גם הערונת לשיפור הביצוע: בריבוע השני עם השמש, (ואולי גם בשלישי) צריך לשחק קצת בסימבול ולתת לו קצת עניין -שיהיה יותר דומה לסגנון הגלים, שהוא, אגב, מאד מיוחד....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה