כללי קישוט קיר מפעים לשנת השמיטה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;1405211:
אין צורך לומר שהעבודה אומנותית, כי מי שמבין כבר רואה
וגם אם יש משהו בביקורת, אז זה נראה משהו מגמתי מידי.
הניסוח והסיגנון עוקצני.
זה לא נראה מקבץ אקראי, אלא עבודה אומנוותית מיוחדת!
מה מגמתי?
איזו מגמה?
אני חושב שנימקתי כל הערה שהערתי, אם למישהו יש בעיה לקבל ביקורת, שיוסיף בחתימה "אני לא רוצה לקבל הערות"
מכיוון שהכותרת הייתה "חוו"ד" נתתי חוו"ד. אחרת לא הייתי כותב מילה.

• הוסף לסימניות
קקטוס
אין טעם להשיב על ההערות הקונקרטיות שכן בבסיסן הנחת היסוד השגויה שהקישוט אמור להיות ראליסטי,
בעוד שברור לצופה שזה לא עוד קישוט שבא ליצור אוירה של שדה עם ילדי חיידר קופצניים.
הקישוט מלכתחילה מבוסס על רעיון והוא משלב אלמנטים ראליסטיים עם אבסטרקטיים (כמו המפה) לצורך ההבעה המיטבית שלו
מבחינה חזותית,הקישוט מבוסס על הפרספקטיבה שמים\ארץ ומרכז\פריפריה כשהכול מופנה לעבר השמים שכמו נפתחים במרכז
ריבוי הפרטים אופייני לקישוט גדול, הפרטים נותנים את הנפח והמרחב ביצירה.
אני שמחה לקבל הערות ותודה על תשומת הלב.
שרה.

• הוסף לסימניות
לדעתי קקטוס צודק מאוד. רק אחרי שקראתי את ההערות שלו פתחתי את היצירה והתחלתי לבחון אותה. הוא צודק בכל מילה.
הילד עם המריצה מדויק, לא מתאים גוונים ולא משתלב.

שדרת שבתחילה חשבתי שזה איזה כתם לא ברור. אז מרחוק זה נהדר, מאחורי הבתים זה בהחלט מקבל גודל מוזר.

שרה, שימי לב שחוץ מכמה הערות הספציפיות מאוד שהוא אמר, הכל מיוחד! החיבור בין שמים וארץ, הבניה ממש יפה!

והיצירה נראת ככזו שרוצה להיות ריאלסטית, כי רובה עשויה מחומרים ריאלסטים, מלבד הנקודה של המפה ומפגש השמיים.

החיבור בין הריאלי לאבסרקטי פשוט לא מספיק טוב. זה הכל.

אך יחד עם זאת אין ספק שהיצירה היא יפיפפה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה