כללי קישוט קיר

• פותח הנושא ov
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
חשוב לי לשמוע חו"ד על הקישוט
הערות והארות יתקבלו בברכה

יודפס על קאפא בגודל 2 על 2.4

תודה!

קבצים מצורפים

• קישוט והיו עיניך .jpg
    1.1 MB · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד

מסודר טוב, ונעים לעין
רק שהייתי מגדילה את תמונות הרבנים
בקושי רואים אותם
והיו עיניך רואות....;)

• הוסף לסימניות
לפי בקשת הלקוח, שלא יהיה מדי גדול ויתפוס יותר מדי......

• הוסף לסימניות
שימי לב שהכותרות לא בדיוק בזוית של הבאנרים, לדג' "לא תסור..."

• הוסף לסימניות
בגדולי התורה ישנה בעיה בסידור הכרונולוגי. הבולט ביותר הוא הגר"ח סולוביצ'יק שמופיע אחר הגר"א קוטלר והגר"א וסרמן.

• הוסף לסימניות
מאוד מרשים!
אני חושבת שאת הכיתוב של גדולי התורה לעשות הכל ישר
ומשהוא בפירות לא מסתדר על התפוח ענבים ועל זה בננות
הצלחות

• הוסף לסימניות
לא יודע למה, אבל הקונטרסט בין הרקע לרבנים חד מידי לדעתי, הרקע מסנוור מאוד והתמונות כהות מאוד ובקושי נראות...

• הוסף לסימניות
הצבעים מאד השתנו...... אולי בגלל זה זה מסנוור

• הוסף לסימניות
ליחצו על התמונה תראו צבעים שונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yeudit;881368:
מסודר טוב, ונעים לעין
בקושי רואים אותם
והיו עיניך רואות....;)

מסכים ב100%

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, מושקע ביותר.
את שמות הרבנים כדאי לכתוב ישר ושהכיתוב לא יעלה על התמונות.
את מסגרות העץ כדאי ליצור מתמונה ממש.
(נראה לי שלא נכון להפריד גדולי חסידות - גדולי תורה, אולי גדולי החסידות וגדולי המוסר)

• הוסף לסימניות
הקישוט מיוחד רק שכאשר רואים את "והיו עיניך----" זה נצמד בענין לפירות ולא לרבנים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד ומושקע!
בלחיצה אכן הצבעים שונים.
הערות כנ"ל ובאמת להגדיל את הרבנים מעט.

• הוסף לסימניות
כמה מתאים לבקש על כזה דבר?

• הוסף לסימניות
יפה מאד

כמה הערות:
א. אני גם חושב שהתמונות קטנות מידי. (נראה לי לא הגיוני שהאננס יהיה בגודל של 3 תמונות...)

ב. סדר הגדולים - בצד החסידי, אם לפי זמן הפטירה, הרי שהאמרי חיים צריך להיות אחרי האדמור מבעלז והאמרי אמת לפני האדמור מבעלז (וזה גם לפי גילם).

ג. התוארים / כינויים - האדמור מבעלז כונה "מהר"א" והאדמו"ר מנדבורנה "באר יעקב".

ד. גם אני חושב שזו טעות לחלק בין גדולי חסידות לגדולי תורה, ח"ו לחשוב שחסידות באה ללא תורה, או שכביכול שמי שרק תורה בו, לפחות ייחשב.
הייתי מציע לכתוב "גדולי ישראל" ולחלקם בחלוקה הקיימת וד"ל.

• הוסף לסימניות
יפה מאד
וסתם בשביל הסקרנות (אני מכינה כרגע קיר עברית לכתה ב')
למה הדפסה על קאפה ולא על שמשונית?

• הוסף לסימניות
אני מסכים עם yeudit
מסודר טוב, ונעים לעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה