סריגים יפים לבנים קיים גב בצבע ב'זמחפשת בנרות בגד שבתי לבנים (גיל 4 ותינוק).
אשמח מאוד לקישורים!
זה מה שאני עושה קבועחיפשתי לך שמלות ארוכות וגם כאלה שהיה כתוב עליהם מידי הילדה בתמונה היתה עם השמלה עד הברך מה שאת צריכה לעשות זה פשוט למדוד שמלה של הבת שלך מהכתף עד האורך הרצוי ולבדוק בטבלת מידות את האורך של הבגד
בטימו יש 2 טבלאות מידה אחת זה היקפי גוף של הילד לפי מידה
והשניה זה כמה ס''מ בפועל יש בבגד הספציפי הזה לפי מידה מצרפת תמונה צפה בקובץ המצורף 2059228
סריג שחור חגיגי מעל 2,000 ביקורות מתאים לעונת מעבראני מחפשת סוודר לבית ספר לבנות
וחלצה/סריג שחור חגיגי לילדות
וכן סרפן תלבושת לילדה בא'
כתוב 100% פוליאסטר.
וואי אני לא יודעת, להסביר זה מה שעולה לי אבל אני שמחה שהדברים שאני מעלה מוצאים חן בעיניך@בלונדי סתם שאלה
איך את מחפשת?
למה אני לא רואה דברים כאלה יפים??
ממש אשמחיש מלא נעלי בנים חתיכים בטימו
יש מישהי שמעונינת שאני יעלה לפה קישורים כאלה ?
גםאני אשמחיש מלא נעלי בנים חתיכים בטימו
יש מישהי שמעונינת שאני יעלה לפה קישורים כאלה ?
מצאתי 2 קישורים לנעלי קטיפה בטימו ועל שניהם אין דרוג וביקורתאשמח לנעלי שבת קטיפה לילד בן 4
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים