קישורים לברזי מטבח מאלי אקספרס

אני צריכה קישורים מומלצים לברז מטבח (כמו של פעם עם שתי חיבורים לקיר חם, קר. אני רוצה שיהיה לזה ידית אחת)
מנסה לכתוב בצורה מובנת....

אני צריכה קישורים מומלצים לברז מטבח (כמו של פעם עם שתי חיבורים לקיר חם, קר. אני רוצה שיהיה לזה ידית אחת)
מנסה לכתוב בצורה מובנת....
ק.ש

אליאקספרס | איך מזמינים מוצר בהתאמה אישית??? (או: איך יוצרים קשר עם המוכר?)

אליאקספרס | איך מזמינים מוצר בהתאמה אישית??? (או: איך יוצרים קשר עם המוכר?)

השאלה הזו זכתה אצלי ב"תחרות השאלה הכי פופולרית" מאז תחילת הקריירה שלי... סתם, לא באמת. כן, הגיע הזמן לענות עליה. זהו ההסבר המפורט מהאתר שלי פלוס שינויים, חידושים ושיפוץ קטן. וגם, בונוס: קישורים שווים בסוף הפוסט! נלך שלב אחר שלב: מוצר עם כיתוב / טקסט נכנסתי למוצר. שם לקיר במראה אקרילי...
הוא שלח לי אסמכתא כזאת
אבל מה עני עושה עם זה?
לא רואה אופציה בתשלום למכס לשלוח קבצים או כל מלל אחר

מוזר ביותר מה שאת אומרת על הברזים קניתי ממש הרבה ברזים מכל מיני סוגים וגדלים והם עובדים לי נפלא!!!
מצב ברז לאמבטיה רוז גולד מושלם
יש אפשרות שתצלמי את הברז הזה אצלך מכמה זוויות ובתמונות איכותיות ותעלי?
אנחנו מנסים להבין מה הצבע המדויק של הרוז גולד

יש אפשרות שתצלמי את הברז הזה אצלך מכמה זוויות ובתמונות איכותיות ותעלי?
אנחנו מנסים להבין מה הצבע המדויק של הרוז גולד
אין לי תמונה של זה
זה ביחידה שחמותי משכירה אני אנסה לבקש אבל לא מבטיחה

מחפש ברז לכיור רחצת תינוק.
שלא יהיה מדי גבוה כי יש לנו מראה קלפה

מחפש ברז לכיור רחצת תינוק.
שלא יהיה מדי גבוה כי יש לנו מראה קלפה
יש את המוצר הפצצתי הזה:
"טוש" נשלף לברז

Sce260d6aa4b34e98887fc0a70ecbbe29W.jpg
Sacfceba7c55d4af492c8b198511c6b0e9.jpg

ק.ש.

אני צריך קישור לברז יותר נמוך
תודה רבה

אני הזמנתי ברז נירוסטה למי שתיה שמתחבר לאוסמוזה
130 ש"ח בערך ואיכות מעולה

מחפשת ברז בצבע אפור גרפיט נשלף שמתאים לכיור לרחצת תינוק, שיהיה גבוה.
אשמח להמלצות

מנסיון אישי:
ברזים בצבע שחור שאינם מחברה עם מוניטין
מתקלפים ומלבינים במהירות יחסית במיחוד במגע עם חומרי ניקוי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

היי @פנינה ריימונד @נתוש 1212 @Quickמרקט.
אנחנו עוברים לדירת שכירות נחמדה אך קצת מוזנחת.. :(
ואני רוצה לאבזר אותה הכי יפה במינימום מחיר ובלי חורים בקיר (חורים של פטיש ומסמר כן, לא של מקדחה..) או הדבקות..
ולכן אשמח לקישורים מאלי אקספרס ל:
אבזור חדר אמבטיה - בגווני חום לבן, (אולי יש להשיג ארון לאמבטיה ללא צורך בהתקנה מיוחדת, אולי מתחת לכיור?)
קישוטים לחדרים ומדפים יפים.
קישוט לקיר בכניסה לבית , לא בסגנון של תמונת נוף וכדומה, אלא משהו יותר 'מודרני'
אביזרים שמשרים אוירה של אור ורוחב לבית..
וכמובן אם יש עוד דברים שלא אמרתי, אז אני אשמח ממש!!!!
תודה רבה!!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה