- הוסף לסימניות
הגיוני, הלינקים בהודעות הראשונות לא כולם פעילים.
איך מתעדכנים?
פניתי למוכר שיעדכן. כרגע הם בחופשת חג עד יום ראשון. לכן יש קצת השהייה. כ שיעדכנו את הלינקים מייד אעלה
הגיוני, הלינקים בהודעות הראשונות לא כולם פעילים.
איך מתעדכנים?
אני רוצה להצטרף לקבוצה גם, אבל אני לא יודעת איך שולחים מייל בפרטי.אז אם אפשר לצרף אותי. <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ואם מישהו יוכל על הדרך לומר לי איך עושים את זה... תודה!
עד מתי המיילים תקפים?
כלומר, זה מוצר קבוע? אם אני רוצה לקנות חודש, נניח, עדיין הקישורים יתאימו למוצר?
המוצר לא זמין יש לך סיבה מדוע? עלי תפס את זה?*מוצר מוסתר*
העתק *שעוני מייקל קורס בדגם חדיש לנשים*.
המחיר: *47 ש"ח בלבד!*
ספק אמין.
איכות מעולה.
משלוח מהיר.! לרכישהhttp://s.click.aliexpress.com/e/cYsp8IY0
שימו לב❣: המוכר מסתיר את המוצר,(היות ואסור למכור העתקים באליאקספרס) לכן בלינק מופיעות סתם תמונות, אך בפועל מגיע מה שמוצג בתמונות שהעלנו.. *להזמנת הדגם הרצוי יש להתאים את מספר הדגם שרשום כאן על התמונה שאתם רוצים(קוד), ולהזמין את אותו מספר דגם שבבחירת הצבעים בקישור.* חשוב מאוד- לא לשלוח למוכר הודעות המכילות תמונות או שמות של מותגים, שליחת הודעות מסכנות את המוכר ועלולות לגרום לסגירת החנות שלו. לכל שאלה ניתן לפנות אלינו גם אם רוצים לפתוח מחלוקת. אנו בקשר יומיומי עם המוכר.MA
המוצר לא זמין יש לך סיבה מדוע? עלי תפס את זה?
אפשר קישור בבקשה?העתקי מותגים
יש גם ביגוד חוץ משעונים ותיקים ?
חולצות נעליים וכדו
פתוח בנט פרי?אפשר להצטרף לקבוצה שלנו בגוגל
כןפתוח בנט פרי?
לא הצלחתי להבין איך מזמינים, האם המחירים דרככם יותר זולים?
אשמח להסבר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים