- הוסף לסימניות
שלחתי עוד פנייה נקווה שעכשיו יעבוד...גם לי לא..
למה זה?
שלחתי עוד פנייה נקווה שעכשיו יעבוד...גם לי לא..
למה זה?
זה פתוח בנטפרי!אמור להיות משדרגיוואלד: "המהדורה המרכזית": עם בצלאל קאהן ודוד חכם • צפו - אמס
עכשיו במהדורת וידאו מיוחדת: קול חי והידברות במשדר דרמטי של המהדורה המרכזית בהגשת בצלאל קאהן ודוד חכם, רגע לפני סיום יום הבחירות לכנסת ה-25 • צפוwww.93fm.co.il
ולא נפתח בנטפרי אתר הפניות של נטפרי לא עולה
שלחתי עוד פנייה נקווה שעכשיו יעבוד...
התקבלה תגובה לפנייתך במערכת הפניות שלנו |
| לאה: |
| איננו פותחים שידור חי, מכיון ואין לנו את הדרך לבדוק מה תוכנו. נוכל לבדוק אם ניתן לפתוח את סרטון לאחר שהשידור יסתיים, הגיבו בפניה זו שוב לאחר השידור. |
מעניין איך את של קול חי הם פתחו
התקבלה תגובה לפנייתך במערכת הפניות שלנו
לאה: איננו פותחים שידור חי, מכיון ואין לנו את הדרך לבדוק מה תוכנו.
נוכל לבדוק אם ניתן לפתוח את סרטון לאחר שהשידור יסתיים,
הגיבו בפניה זו שוב לאחר השידור.
אשמח גם!!מישהו יכול להעלות קישור של קול חי ביוטיוב?
צ'ביא קישוראם נפתח לי היוטיוב אבל זה דף ריק זה אומר שזה חסום?
קול חי פתוח בנטפרי בשיא לייבתגידו לי נראה לכם שבגלל נטפרי אני יקשיב כל הלילה לערוצים חילוניים מובהקים????
במקום לצפות בקול חי או קול ברמה?
תגידו לי נראה לכם שבגלל נטפרי אני יקשיב כל הלילה לערוצים חילוניים מובהקים????
במקום לצפות בקול חי או קול ברמה?
לא יודע!!!קול חי פתוח בנטפרי בשיא לייב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים