קישורי one page באלמנטור

• הוסף לסימניות
יש לי דף ראשי עם קישורים לסקשנים מסוימים באותו דף מה שקורה כאשר אני לוחצת על אודות זה מביא אותי לאודות אבל הלינק של ראשי נשאר צבוע והאודות לא נצבע כאילו הוא לא פעיל, וכן צור קשר מוביל אותי אבל הכפתור לא נראה פעיל אלא הכפתור של דף ראשי,
כיצד מתגברים על הבעיה? בניתי מספר אתרי onepage בדרכים שונות ולא נתקלתי בבעיה זו, מקוה שגם באמצעות אלמנטור נוכל להתגבר על הבעיה

• הוסף לסימניות
יש לי דף ראשי עם קישורים לסקשנים מסוימים באותו דף מה שקורה כאשר אני לוחצת על אודות זה מביא אותי לאודות אבל הלינק של ראשי נשאר צבוע והאודות לא נצבע כאילו הוא לא פעיל, וכן צור קשר מוביל אותי אבל הכפתור לא נראה פעיל אלא הכפתור של דף ראשי,
כיצד מתגברים על הבעיה? בניתי מספר אתרי onepage בדרכים שונות ולא נתקלתי בבעיה זו, מקוה שגם באמצעות אלמנטור נוכל להתגבר על הבעיה
נראה לי שאת צריכה בעזרת JS לדחוף את הקלאס active (או בשם אחר, איך שהוא נקרא אצלך) שמשפיע על העיצוב במצב פעיל, כל פעם לקישור שנלחץ, וכמובן גם להגדיר ששאר הקישורים לא יהיו פעילים באותו זמן (להסיר מהם את הקלאס active.

• הוסף לסימניות
אין אפשרות ללא js אולי עי הוספת css ואני מאמינה שדבר כזה פשוט בטוח יש לו פתרון באלמנטור

• הוסף לסימניות
אין מישהו שהתנסה עם זה, לאף אחד לא נוצר בעיות בקישורים לחלקים מסוימים בדף?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה