Elementor קישור כפתור בפופאפ למיקום ספציפי - אנקור בעמוד אחר באתר??

• הוסף לסימניות
עשיתי תפריט בפופאפ
בניתי ככפתורים כל לשונית בתפריט, (כי הלקוחה רוצה אפקט מסוים בכפתורים..)
ואני צריכה לקשר למיקום ספציפי בעמוד אחר באתר,
ניסיתי כל מיני דרכים וזה לא עובד...
לדוג' אני בעמוד פרויקטים ורוצה להגיע לאודות שזה אזור בדף הראשי,
וכנ"ל לגבי המלצות שזה אזור מסוים בעמוד מסוים..
בקיצור ממש אשמח לעזרה:)

ניסיתי את הדרך הזו:

וגם לא עזר...

• הוסף לסימניות
אולי זה יכול לעזור?

• הוסף לסימניות
אם את רושמת את הקישור בכפתור, תרשמי את כל המסלול ואז לוכסן, סולמית ושם העוגן.

www .yoursite .com / #ID-of-anchore

תתעלמי מהרווחים, זה רק כדי שלא יזוהה בקישור

• הוסף לסימניות
במקום לכתוב את הנתיב המלא, אפשר לרשום סלש בשביל השורש של האתר, לאחמ"כ שם הדף, סולמית, ואז את ה-ID.
קוד:
/page#ID

• הוסף לסימניות
עכשיו יש לי 2 שאלות על הנ"ל:
1. אם אני צריכה לשלוח לאנקור בדף הבית אז בעצם אין לי שם מסוים לעמוד אז אני חייבת להשתמש בנתיב מלא כמו שתמנתי ציינה:

2. נתקלתי בבעיה כשאני נמצאת בדף הבית וצריכה להגיע לחלק מסוים בדף הבית גם מעמודים אחרים וגם כשאני בעמוד דף הבית,
אז ככה - מעמודים אחרים זה שולח אותי אבל כשאני באותו עמוד (דף הבית) זה לא עובד,
בניתי את הקישור בתפריט בצורה הזו:

אשמח לעזרה איך אני עושה שהקישור (כפתור) יעבוד גם מעמודים אחרים וכשאני באותו עמוד וישלח אותי לאנקור,

תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה