- הוסף לסימניות
רגע...אין לי?
אתה ב GPT או במשהו אחר?
רגע...אין לי?
הכי קל:אין לי?
בג'מיני לוקח לנטפרי יותר זמן מג'י פי טי.לא בג'מיני
בנטפרי הוא לא נותן ליצור תמונה של מישהו ספציפי.פה:
![]()
Google Gemini
נעים להכיר: Gemini, עוזר אישי שמבוסס על Google AI. הוא יכול לעזור במשימות כתיבה, תכנון, למידה ועוד. היכולות המתקדמות של AI גנרטיבי במרחק נגיעה.gemini.google.com
עוד לא רואה את מה שהעליתבנטפרי הוא לא נותן ליצור תמונה של מישהו ספציפי.
האם אחרי כמה תמונות כבר זה לא מועיל?הכי קל:
פשוט לרענן, ועוד פעם, ועוד פעם, ועוד פעם....
אחרי בערך 10 פעמים, התמונה נפתחת בצד בקטן, איפה שרואים את כל התמונות האחרונות.
לוחצים על זה, ועושים ,פתיחה בכרטיסייה חדשה'
אבל איך אני מעלה תמונה שלי לגי פי טיבג'מיני לוקח לנטפרי יותר זמן מג'י פי טי.
מה הבעיה?אבל איך אני מעלה תמונה שלי לגי פי טי
לי זה תמיד מועילהאם אחרי כמה תמונות כבר זה לא מועיל?
יש לך נטפרי?עוד לא רואה את מה שהעלית
אבל אני בפירוש עבדתי איתו והוא עשה לי דברים מדהימים.
רוב התשובות שלו הם כאלו לכן אני לא אוהב לעבוד איתו.יש לך נטפרי?
לי הוא ענה ש'נטפרי לא מרשה לו' לעבוד עם תמונות של אנשים\מקומות ספציפיים.
(GPT לא ענה לי את זה.)
כתוב לי רק הקישור הועתק אבל אני לא רואה את הקישורצד ימין למעלה ליד ה 3 נקודות יש חץ עם המילה Share לוחצים שם ונפתח חלון.
בצד שמאל למטה בחלון יש צורה של קישור עם המילים copy link לוחצים על זה והקישור מודבק.
פותחים כרטיסיה חדשה ומדביקים (מקשי קונטרול + V)
למה לא מצליח לי להיכנס בחינם??ג'מיני
מה הוא כותב לך?למה לא מצליח לי להיכנס בחינם??
אתה לא אמור 'לראות' קישור שהועתק.כתוב לי רק הקישור הועתק אבל אני לא רואה את הקישור
אגב הכי חמוד זה גרוקאגב
ב'גמנ'י נטפרי הרבה יותר מצנזר
והמשפט המטרילשנכתב בדרך כלל בלי קשר)
"אופססס נטפרי לא מרשה וכו'"
מופיע הרבה יותר פעמים מגי פי טי לדוגמא.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים