זה לא הכי אמין ב100 אחוז![]()
כל הנתונים -מכל מקום; מפת הקורונה המתעדכנת של כל רגע - כל רגע
מספר החולים בקורונה בישראל מזנק, ומשרד הבריאות מעדכן כל העת על מקומות נוספים בהם שהו חולי הקורונה • מי ששהה באותם המקומות חייב בבידוד ביתי למשך 14 יום • צפו במפת הקורונה המתעדכנת מהארץ ומהעולם של כל רגע • חיפוש מוקדי חשיפה של חולים בנגיף - לפי כתובתkore.co.il
אני מתכוונת לקישור בו אני יכולה לרשום את הכתובת מגורים שלי ועולה היכן הכי קרוב היו ליד חולי קורונה![]()
כל הנתונים -מכל מקום; מפת הקורונה המתעדכנת של כל רגע - כל רגע
מספר החולים בקורונה בישראל מזנק, ומשרד הבריאות מעדכן כל העת על מקומות נוספים בהם שהו חולי הקורונה • מי ששהה באותם המקומות חייב בבידוד ביתי למשך 14 יום • צפו במפת הקורונה המתעדכנת מהארץ ומהעולם של כל רגע • חיפוש מוקדי חשיפה של חולים בנגיף - לפי כתובתkore.co.il
אני מתכוונת לקישור בו אני יכולה לרשום את הכתובת מגורים שלי ועולה היכן הכי קרוב היו ליד חולי קורונה
נכון זה מה הבאתי לךאני מתכוונת לקישור בו אני יכולה לרשום את הכתובת מגורים שלי ועולה היכן הכי קרוב היו ליד חולי קורונה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים