בקשה קישור מעודכן לתיק סמינר, יש למישהו?

• הוסף לסימניות
מחפשת להזמין תיק לסמינר בגודל נורמלי, במחיר סביר- [ 200 גג!!], שיכיל גם ספרים גדולים, בקבוק מים וכו'..
כל הקישורים פה לא זמינים, ואמזון לא שולחים לישראל [את רוב המוצרים..]
אם למישהו יש איך לעזור לי, אני ממש אשמח, כי עוד שניה מתחילים שנה ואין לי תיק..
תודה!

• הוסף לסימניות
מחפשת להזמין תיק לסמינר בגודל נורמלי, במחיר סביר- [ 200 גג!!], שיכיל גם ספרים גדולים, בקבוק מים וכו'..
כל הקישורים פה לא זמינים, ואמזון לא שולחים לישראל [את רוב המוצרים..]
אם למישהו יש איך לעזור לי, אני ממש אשמח, כי עוד שניה מתחילים שנה ואין לי תיק..
תודה!
את יכולה לנסות חנות פתשגן בבני ברק יש להם דברים יפים

• הוסף לסימניות

• הוסף לסימניות
איזה סגנון של תיקים הולך בסמינרים בירושלים ואיזה בבני ברק?
תודה

• הוסף לסימניות
תלוי באיזה סמינרים גם בתוך ירושלים וב"ב
בירושלים מהידוע לי מותגים כמו פומה אדידס נייק...

• תודה
Reactions: dag
  • הוסף לסימניות
אפשר בבקשה קישורים לתיק סמינר סגנון פומה , טומי
מאד מאד דחוף לי

• הוסף לסימניות
גם אני אשמח לקישורים.
גם בבני ברק הולך מותגים אלו, לולו למון, נייק, פומה, אדידס וכו'

• הוסף לסימניות
ברוב הסמינרים - בירושלים בכל אופן הולכים עם תיק שק או פאוץ
חבל לבזבז על תיק ענק שבסוף משתמשים בו שבוע בדיוק...

• הוסף לסימניות
תיק שקית על הכתף.
יש קטע במה שהיא אומרת.

• הוסף לסימניות
לא...
זה היה רק כדי להראות את הסגנון
אבל בדרך כלל הם מגיעים ממש טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה