אלי-אקספרס קישור שיווקי באלי-אקספרס

שמתי לב שהדשבורד נהייה איטי יחסית לאחרונה - ידוע לך? לבדיקתך...
אין ולא יכול להיות הבדל מצד הדשבורד, הוא שואב את הנתונים ישירות מהממשק של עלי אקספרס, אז או ששם זה נהיה איטי (אני לא שמתי לב...) או שנוספו לך בימים האחרונים באופן משמעותי הרבה עיסקאות מה שגורם לכך שלוקח יותר זמן עד שהנתונים מתקבלים ביחס לעבר.

אין ולא יכול להיות הבדל מצד הדשבורד, הוא שואב את הנתונים ישירות מהממשק של עלי אקספרס, אז או ששם זה נהיה איטי (אני לא שמתי לב...) או שנוספו לך בימים האחרונים באופן משמעותי הרבה עיסקאות מה שגורם לכך שלוקח יותר זמן עד שהנתונים מתקבלים ביחס לעבר.
@בניהו bh מה כתוב פה :giggle:

גם יכול להיות אינטרנט איטי, לא?

אנסה במילים פחות טכניות :),

אם פתאום זה נהיה איטי, זה יכול להיות מכמה סיבות:
  1. או שהמערכת של אלי אקספרס עצמה מספקת את המידע לאט יותר, היינו שיש איטיות בימים האחרונים באתר המקורי של פורטל השותפים, ולכן הנתונים גם מגיעים לדשבורד של התוסף בצורה איטית.
  2. כמו ש@עטי עטי כתב/ה אולי יש לך איטיות כללית באינטרנט.
  3. או מקרה קיצון שנוספו לך הרבה מאוד עיסקאות בימים האחרונים ואז מטבע הדברים יש יותר נתונים לעבד ולהציג ולכן זה לא היה כמו המהירות שהורגלת אליה לפני שנוספו העיסקאות.
התוסף עצמו לא השתנה בכלל ולא יכול טכנית להשתנות פתאום ולהיות איטי יותר מצד עצמו. הוא פשוט מחכה מאחורי הקלעים שעלי אקספרס יעבירו לו את כל המידע, וזה יכול לקחת יותר זמן כשיש יותר מידע או כשהמערכת שלהם עובדת לאט יותר משום מה או כשהאינטרנט איטי.

אנסה במילים פחות טכניות :),

אם פתאום זה נהיה איטי, זה יכול להיות מכמה סיבות:
  1. או שהמערכת של אלי אקספרס עצמה מספקת את המידע לאט יותר, היינו שיש איטיות בימים האחרונים באתר המקורי של פורטל השותפים, ולכן הנתונים גם מגיעים לדשבורד של התוסף בצורה איטית.
  2. כמו ש@עטי עטי כתב/ה אולי יש לך איטיות כללית באינטרנט.
  3. או מקרה קיצון שנוספו לך הרבה מאוד עיסקאות בימים האחרונים ואז מטבע הדברים יש יותר נתונים לעבד ולהציג ולכן זה לא היה כמו המהירות שהורגלת אליה לפני שנוספו העיסקאות.
התוסף עצמו לא השתנה בכלל ולא יכול טכנית להשתנות פתאום ולהיות איטי יותר מצד עצמו. הוא פשוט מחכה מאחורי הקלעים שעלי אקספרס יעבירו לו את כל המידע, וזה יכול לקחת יותר זמן כשיש יותר מידע או כשהמערכת שלהם עובדת לאט יותר משום מה או כשהאינטרנט איטי.
לא לא הבנת. הבנתי אותך מעולה גם מקודם

רק מצא חן בעיני שאנחנו מתחילים בכל מיני צורות לגלות כמה כסף עושים פה

קודם פנינה עכשיו בניהו, כן ירבה וכן יפרוץ! ;)

שבוע טוב
@shraga0 יש דרך הפורטל/התוסף דרך לעקוב אחרי שעת הזמנה מדוייקת ומאיזו מדינה נעשתה הזמנה ספציפית?
אם לא, זה מסובך לעשות שיהיה כזה?🙏

שבוע טוב
@shraga0 יש דרך הפורטל/התוסף דרך לעקוב אחרי שעת הזמנה מדוייקת ומאיזו מדינה נעשתה הזמנה ספציפית?
אם לא, זה מסובך לעשות שיהיה כזה?🙏
כן.
בממשק המקורי אפשר לגשת ל

וללחוץ על export כשרואים את ההזמנה. בקובץ csv שיורד למחשב יש פירוט מלא יותר כולל מדינה וכולל שעה (לפי שעון PST, שזה 9-10 שעות אחורה)

דרך התוסף -
בתחתית העמוד מופיעה רשימת ההזמנות כולל שעה מדויקת, רק צריך להוסיף עוד שעה על השעה הרשומה כי כרגע זה עדיין לפי שעון חורף... את המדינה לא כתוב, אבל גם לזה אפשר לגשת מהCSV שניתן להוריד בראש עמוד הדשבורד בצד שמאל.

כן.
בממשק המקורי אפשר לגשת ל

וללחוץ על export כשרואים את ההזמנה. בקובץ csv שיורד למחשב יש פירוט מלא יותר כולל מדינה וכולל שעה (לפי שעון PST, שזה 9-10 שעות אחורה)

דרך התוסף -
בתחתית העמוד מופיעה רשימת ההזמנות כולל שעה מדויקת, רק צריך להוסיף עוד שעה על השעה הרשומה כי כרגע זה עדיין לפי שעון חורף... את המדינה לא כתוב, אבל גם לזה אפשר לגשת מהCSV שניתן להוריד בראש עמוד הדשבורד בצד שמאל.
תודה רבה!!

כן.
בממשק המקורי אפשר לגשת ל

דרך התוסף -
1743890803718.png

מה ללחוץ?

אני רוצה לבדוק כמה הזמנות, זה בטיחותי אם אני מעלה את הקובץ אקסל לצאט גיפיטי שינתח לי? או שיכול להיות שם פרטים שכדאי לא להעלות?
אין שם שום מידע מזהה או אישי

@shraga0 @נתוש1212
עוד מישהו נתקל בבעייה הזו בדשבורד?
צפה בקובץ המצורף 1940778
נטפרי? זה אומר שהנתונים נחסמו להורדה עקב מלל שלילי, תפנה אליהם בצירוף הקלטת תעבורה, תסביר שזה רק רשימה ענקית של מוצרים וגם אם יש מילה בעייתית איפשהו בתיאור אחד המוצרים, לא יכול להיות בזה שימוש בעייתי. אז שיפתחו חופשי.

נטפרי? זה אומר שהנתונים נחסמו להורדה עקב מלל שלילי, תפנה אליהם בצירוף הקלטת תעבורה, תסביר שזה רק רשימה ענקית של מוצרים וגם אם יש מילה בעייתית איפשהו בתיאור אחד המוצרים, לא יכול להיות בזה שימוש בעייתי. אז שיפתחו חופשי.
כותב קוד שגיאה 418

אשמח שתכין לי מלל מה לשלוח להם - כי אני לא מבין בבעיות של נטפרי

אשמח שתכין לי מלל מה לשלוח להם - כי אני לא מבין בבעיות של נטפרי
זה כבר שירות VIP בתשלום...

שלום וברכה,
קובץ CSV שמכיל נתוני רכישות נחסם על ידי נטפרי ככל הנראה עקב מילים שליליות, מצורף הקלטת תעבורה.
נא לפתוח זאת באופן חופשי ללא סינון מלל כלל.
גם אם במקרים בודדים מופיעה מילה בעייתית בתיאור מוצר, אין בכך כל שימוש בעייתי. הנתונים משמשים רק לצורך תיעוד של מוצרים שנרכשו, ואין להם השפעה שלילית או מטרות מזיקות.

אבקש שתפתחו את זה באופן חופשי ללא חסימה.

תודה רבה

שלום וברכה,
קובץ CSV שמכיל נתוני רכישות נחסם על ידי נטפרי ככל הנראה עקב מילים שליליות, מצורף הקלטת תעבורה.
גם אם במקרים בודדים מופיעה מילה בעייתית בתיאור מוצר, אין בכך כל שימוש בעייתי. הנתונים משמשים רק לצורך תיעוד של מוצרים שנרכשו, ואין להם השפעה שלילית או מטרות מזיקות.

תודה רבה
מזכיר לי את המענה האנושי של אלי אקספרס (הניסוח) :D

שלום וברכה,

תודה רבה
רק איך אני עושה הקלטת תעבורה על איזה דפים וכיצד?
אשמח לעזרתך
ובכל מקרה תודה על הכל! אין מילים!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה