שפרה אריקסוןShifraE
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
איך אפשר לעשות קש על חנות שלמה ולא מוצר ספציפי?
פה-איך אפשר לעשות קש על חנות שלמה ולא מוצר ספציפי?
לא הבנתי
את מכניסה קישור לכל עמוד בעלי והוא נותן לך שיווקי לאותו עמודלא הבנתי
מכניסים קישור למוצר מסוים ואיזה קישור הוא נותן לי?
אין לי מושג מאיפה הבאת את התמונה השניה. לי תמיד זה נראה כמו הראשון@היוש!
מה זה הקטגוריות האחרות?
S2S. API.
וכו'?
בשורה למעלה לא כתוב לי מספר הזמנות וכו
כתוב לי כך
צפה בקובץ המצורף 1132653
ולא כך
![]()
תודה
קישור לחנות בעלי איך עושים?את מכניסה קישור לכל עמוד בעלי והוא נותן לך שיווקי לאותו עמוד
קישור לחנות בעלי איך עושים?
תכניסי את הקישור לחנות.......את מכניסה קישור לכל עמוד
איך?תכניסי את הקישור לחנות.......
כן וכןהיי,
אשמח שניה להבין .
אני יכולה לקבל קש על כל קניה שלי בעליאקספרס?
ואם אני נכנסת דרך קישור שיווקי של מישהו אחר זה מבטל לי את האפשרות לקבל את הקש?
(סורי על הבורות ...ב קושי מזמינה...)
אשמח לתשובתכם
מה זאת אומרת האחרון?כן וכן
הק.ש. האחרון שנכנסתי דרכו יקבל את העמלות
אין לי מושג איך יוצרים איתם קשר אבל אני מניחה שזאת תקלה זמנית. זה לא יזרז את התיקון שלה אם תפני אליהם
הסתדר תודה!!!אין לי מושג איך יוצרים איתם קשר אבל אני מניחה שזאת תקלה זמנית. זה לא יזרז את התיקון שלה אם תפני אליהם
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים