אלי-אקספרס קישור שיווקי באלי-אקספרס

@blue eagle
לא מצאתי אתהמחולל קישורים מאיפה עושים קישור שיווקי אולי טעיתי במשהו בדרך

@blue eagle
לא מצאתי אתהמחולל קישורים מאיפה עושים קישור שיווקי אולי טעיתי במשהו בדרך
לוחצים על זה....ומתקדמים
1741123177508.png

אין לי את המחולל קישורים הזה נותן לי ככה
ורושם לי על כל קישור שהוא לא חוקי
1741197525139.png

אני נכנסת לפה
ואז מתחברת לחשבון
וזה מביא לי משהו אחר ממה שהעלתם לפה
1741202703815.png

1741202672381.png
1741202635181.png

לא נותן לי לנרשם בלי קישור

אבל כל קישור שאני מכניסה רושם לי שלא חוקי
כי זה אכן קישור לא תקין (לפי מה שרואים בצילום מסך)...

צרפו כאן קישור לדוגמא שאתם לא מצליחים להמיר לקישור שותפים.

צרפו כאן קישור לדוגמא שאתם לא מצליחים להמיר לקישור שותפים.

את הקישור אתם יוצרים בלינק הזה

מה שמופיע לכם זה דף הרשמה לתכנית, שם אתם צריכים לציין באלו אתרים/קבוצות/חשבונות אתם מתכוונים לפרסם את המוצרים.

כמה זמן מהגשה למשיכת כסף עד שרואים את הכסף בחשבון?

למה זה נותן לי שגיאה כזאת

קבצים מצורפים

• 1741453557319.png
    1741453557319.png
    KB 27.8 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה