אלי-אקספרס קישור שיווקי באלי-אקספרס

מישהו הבין איך זה עובד?
[מתורגם]
1741860225942.png

מישהו הבין איך זה עובד?
[מתורגם]
צפה בקובץ המצורף 1921639

אם הבנתי נכון, הם מספקים לינק בו כל משתמש יכול לזכות בקרדיט של כמה שקלים מידיי יום (דומה למטבעות) בלחיצה על הבאנר שמופיע בקישור, בין התאריכים 13 ל26 לחודש. לדוגמא בקישור הזה https://s.click.aliexpress.com/e/_oo7bYRV ק.ש. , הקרדיטים תקפים ל7 יום. אפשר לראות אותם כאן https://www.aliexpress.com/p/shopping-credit/home.html.
המפרסם מרוויח את העמלה על הרכישות.

נערך לאחרונה ב:
תודה על ההסבר, אבל עדיין לא מובן לי מה זה קשור למשווקים...
המשווק יכול לפרסם את זה לקהל הרוכשים כמשהו אטרקטיבי (בנוסף לפרסומים הרגילים של מוצרים) וככה אנשים נכנסים ורוכשים והוא מרוויח עמלה.

,אם רשום לי ככה זה אומר שזה כבר קישור שיווקי
או שצריכה להפוך את זה במחולל קישורים
1741952535302.png

כל מי שנרשם, קחו בחשבון שכמעט באופן קבוע מקבלים קנס בשווי עשרות דולרים
וזה יורד מההכנסה
על החזרות/ ביטולי קנייה/ ספאם
ולא עוזר שום דבר.
אני כותבת את זה כי בכאב - באמת זה מוריד הרבה מההכנסה

כל מי שנרשם, קחו בחשבון שכמעט באופן קבוע מקבלים קנס בשווי עשרות דולרים
וזה יורד מההכנסה
על החזרות/ ביטולי קנייה/ ספאם
ולא עוזר שום דבר.
אני כותבת את זה כי בכאב - באמת זה מוריד הרבה מההכנסה
מזה אומר אפשר פירוט?

מזה אומר אפשר פירוט?
פירטתי כמה שיכולתי
פתאום מקבלים מייל שיש קנס- נכנסים למרכז העונשין ומנסים לערער
לא ידוע לי על מישהו שהצליח לערער...
סכום הקנס יורד מהתשלום

פירטתי כמה שיכולתי
סכום הקנס יורד מהתשלום
לגמרי מצטרף לכל מילה- כל חודש בסביבות אמצע החודש

רק היום לקחו לי עוד 10 דולר, פשוט עוול!

כבר כמה חודשים לא נכנסתי לפורטל כשראיתי עדכונים על קנסות, לא התייחסתי כי ידעתי שממילא אין מה לעשות, אתמול דפדפתי וראיתי שלפני כמה חודשים לקחו לי 50 דולר!!!

מישהו יודע לעזור לי מה זה אומר כשאני מנסה למשוך כסף
1742734278812.png

אני חדשה בתחום...:)
אשמח להסברים...
שיתפתי כמה קישורים וקנו דרכי ועכשיו רוצה להבין מה בדיוק אומר כל מסך ואיך אני יוכל לראות מזה קצת אחוזים...
תודה!!!

משתפת צילומי מסך איך נראה אצלי כרגע
1742776054474.png

1742776112628.png

1742776156352.png

1742776242144.png

סליחה על הבורות...
אני כבר רשום בתוכנת שיווק שותפים,
אני רוצה להבין: כשאני נמצא בדף של מוצר כלשהו בעלי, האם הכתובת של האתר זה הק"ש, או משהו אחר?
1742793410032.png

פירטתי כמה שיכולתי
סכום הקנס יורד מהתשלום

וואו , זה כל כך מעצבן !! וחבל לי מאוד שיורד לכם , תנסו לראות אם גם אצלכם זה כמו שהיה אצלי .

אני קיבלתי פעם אחת קנס ולאחר מעשה הבנתי את הטעות שלי .

זה קרה לי אחרי שהסתכלתי בפורום בפרוג ומישהו העלה מוצר מעניין שלא הכרתי ונכנסתי לקישור שלו על מנת לראות את המוצר (של משווק אחר ).
לאחר מכן לחצתי כדי להגיע לקטגוריות המוצרים שחיפשתי לקדם ,הגעתי למוצר שרציתי ואז העתקתי קישור שיווקי של המוצר .
ועל זה קיבלתי קנס , כי כאילו "העתקתי " ממשווק אחר או משהו כזה .

מאז כל פעם שאני באה לשים קישורים - אני יוצאת מכל החלונות הפתוחים בעלי אקספרס ונכנסת דרך כתובת האתר הרשמי .
ומאז אין לי קנסות !!!!

אגב, עלי אקספרס הקשיחו את הנהלים שלהם ואסור לקדם אתר שיווק שותפים עם המילה ALI ...
והאתר שלי הוא ALI-LI :rolleyes: :unsure:

אני חדשה בתחום...:)
אשמח להסברים...
שיתפתי כמה קישורים וקנו דרכי ועכשיו רוצה להבין מה בדיוק אומר כל מסך ואיך אני יוכל לראות מזה קצת אחוזים...
תודה!!!

משתפת צילומי מסך איך נראה אצלי כרגע
צפה בקובץ המצורף 1929704
צפה בקובץ המצורף 1929705
צפה בקובץ המצורף 1929706
צפה בקובץ המצורף 1929707
מקפיצה
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה