אלי-אקספרס קישור שיווקי באלי-אקספרס

יש חדש עם התוסף? קשה בלעדיו אחרי שמתרגלים :)

לכאורה מצאתי את הבעיה. אעקוב יומיומיים ואם אכן יתברר שהכל תקין, אעלה את החדשה.
יש חדש עם התוסף? קשה בלעדיו אחרי שמתרגלים :)
עידכנתי התוסף התוסף לגירסה 2.0.1, זה כבר אושר בחנות. אשמח שתבדקו שזה תקין. עשיתי את מירב הבדיקות והמאמצים כדי לוודא את זה. מקווה שלא אתבדה.

עידכנתי התוסף התוסף לגירסה 2.0.1, זה כבר אושר בחנות. אשמח שתבדקו שזה תקין. עשיתי את מירב הבדיקות והמאמצים כדי לוודא את זה. מקווה שלא אתבדה.
מעולה! כלומר אם התוסף מותקן אצלי הוא אוטומטי עם הגרסה החדשה או צריך לעשות משהו?
וזה עדכן גם אחורה את ההזמנות שלא נקלטו בזמן התקלה?

מעולה! כלומר אם התוסף מותקן אצלי הוא אוטומטי עם הגרסה החדשה או צריך לעשות משהו?
וזה עדכן גם אחורה את ההזמנות שלא נקלטו בזמן התקלה?
עדיף להסיר ולהתקין מחדש.

הסרתי, מנסה להתקין וזו התוצאה

שגיאה בהורדה: Download interrupted

הסרתי, מנסה להתקין וזו התוצאה

שגיאה בהורדה: Download interrupted
אם תסיר ותתקין מחדש, גם הנתונים הקודמים יתעדכנו.
השגיאה בהורדה היא בהורדה מהחנות או בהורדה של הנתונים בדשבורד עצמו?
בכל מקרה, על שניהם תפנה לספק הסינון.

אם תסיר ותתקין מחדש, גם הנתונים הקודמים יתעדכנו.
השגיאה בהורדה היא בהורדה מהחנות או בהורדה של הנתונים בדשבורד עצמו?
בכל מקרה, על שניהם תפנה לספק הסינון.
בהורדה מהחנות, הורדתי עכשיו תוסף אחר וירד בקלות. רק בשלך עושה בעיות

שלחתי לנטפרי לבדיקה

נערך לאחרונה ב:
זו התשובה שלהם אתה מבין משהו? :rolleyes:

הורדת אפליקציות בסינון לאנדרואיד או לדימוי אנדרואיד/אימולטור
ההורדה לא מתאפשר דרך החנות גוגל פליי.
יש אתרים חילופיים שמהם ניתן להוריד ישירות אפליקציות
צריך לחפש בגוגל כך:
https://www.google.com/search?q={דשבורד שיווק שותפים - עלי א}+APK
באם קובץ האפליקציה לא נבדק עדיין יש לשלוח אותו לבדיקה בפניה + נקודה, ע"י לחיצה על ‘שלח בקשה לבדיקה’

זו התשובה שלהם אתה מבין משהו? :rolleyes:

הורדת אפליקציות בסינון לאנדרואיד או לדימוי אנדרואיד/אימולטור
ההורדה לא מתאפשר דרך החנות גוגל פליי.
יש אתרים חילופיים שמהם ניתן להוריד ישירות אפליקציות
צריך לחפש בגוגל כך:
https://www.google.com/search?q={דשבורד שיווק שותפים - עלי א}+APK
באם קובץ האפליקציה לא נבדק עדיין יש לשלוח אותו לבדיקה בפניה + נקודה, ע"י לחיצה על ‘שלח בקשה לבדיקה’
ממש לא, זו לא אפליקציה לאנדרואיד, אלא לדפדפן כרום. צירפת להם את הקישור להורדת התוסף? או שתשלח לי מספר פניה ואנסה לבדוק מולם.

ממש לא, זו לא אפליקציה לאנדרואיד, אלא לדפדפן כרום. צירפת להם את הקישור להורדת התוסף? או שתשלח לי מספר פניה ואנסה לבדוק מולם.
כתבתי להם מיד עדין לא החזירו תשובה

זו מספר הפניה 5074695

הצלחת ליצור איתם קשר? לא ענו לי מאז

חבל שהסרתי :sne:

סדרו עכשיו

עוד משהו שאשמח להסבר

למה שאני לוחץ על היום נגיד מופיע מה שנכנס מחצות אבל שאני מסמן תאריך מוגדר של היום אין הזמנות

זה קורה גם בכל יום אחר מחר, שלשום סכום אחד ובסימון תאריך מסוים של אותו יום סכומים אחרים לגמרי?

עוד משהו שאשמח להסבר

למה שאני לוחץ על היום נגיד מופיע מה שנכנס מחצות אבל שאני מסמן תאריך מוגדר של היום אין הזמנות

זה קורה גם בכל יום אחר מחר, שלשום סכום אחד ובסימון תאריך מסוים של אותו יום סכומים אחרים לגמרי?
צודק, שכחתי להגדיר המרה של תאריכי העיסקאות לפי השעון המקומי (כמו שקורה כשבוחרים "היום" "אתמול" וכו') כשבוחרים טווח תאריכים סידרתי את זה. עידכנתי את התוסף, תסיר ותתקין מחדש מהחנות. ואשמח לעדכון שהכל תקין.

נערך לאחרונה ב:
מה הקישור הישיר להורדת התוסף המעודכן?

מה הקישור הישיר להורדת התוסף המעודכן?

זה הגירסה האחרונה שמופיע בחנות. אבל אני מאמין שבתוך כמה שעות הקישור יתעדכן לגירסה המתוקנת 2.0.2 עודכן לגירסה המתוקנת

נערך לאחרונה ב:

זה הגירסה האחרונה שמופיע בחנות. אבל אני מאמין שבתוך כמה שעות הקישור יתעדכן לגירסה המתוקנת 2.0.2
ואווו מטורף!!!
פעם ראשונה שמתקינה ופותחת את התוסף הזה.

זה הגירסה האחרונה שמופיע בחנות. אבל אני מאמין שבתוך כמה שעות הקישור יתעדכן לגירסה המתוקנת 2.0.2 עודכן לגירסה המתוקנת
מה התווסף בגירסא זו יותר מהקודמת?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת