כללי קישור תיבות טקסט באינדיזיין

• פותח הנושא YG&K
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לקשר בין תיבות טקסט
מה יכולה להיות הבעיה?
או שאני לא זוכרת איך עושים את זה??
אשמח לתשובה.! נתקעתי באמצע העבודה :(

• הוסף לסימניות
מצורף צילום מסך:
את לוחצת על הריבוע בצד ועולה על הריבוע הבא שאת רוצה לקשר, ונותנת לחיצה בתוכו.
אם תירצי לראות שאכן קישרת, הקישי ctrl+alt+y,
ואת אמורה לראות פס מקשר בין שתי הריבועים

קבצים מצורפים

• קישור תיבות טקסט באינדיזיין.png
    KB 2.1 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
הי תודה !
זה מה שאני עושה , אבל זה פותח לי תיבת טקסט חדשה

• הוסף לסימניות
כך נראים הריבועים לאחר השרשור:

קבצים מצורפים

• הריבועים לאחר השירשור.PNG
    KB 1.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
לפעמים צריך לנסות מס' פעמים.
יש שתי סוגי סמנים: כשתראי את הסמן שנראה כמו חוליה,
המלל אכן יישפך לריבוע הנבחר אך אם הסמן הוא חץ קטן ולידו פסים קטנים, סימן שהמלל יפתח בתיבת טקסט חדשה.
ולכן, עמדי על הריבוע הנבחר, גששי קצת, עד שיופיע לך הסמן של החוליה.

• הוסף לסימניות
תודה , אני יודעת שככה הם נראים
השאלה שלי למה שכשאני מקשרת אז נפתחת תיבה חדשה.
ואני לא מצליחה לקשר לתיבה עם הטקסט?

• הוסף לסימניות
זה קרה לי המון.
(עשיתי לוח שנה עכשיו וקישרתי מאות תיבות)
לפעמים צריך לנסות מס' פעמים,
או חכי לשמוע עיצת המומחים כאן.
לטובתך, שני את הכותרת לבעיה בקישור תיבות באינדיזיין, כדי שיבינו על מה את מדברת ויוכלו לכוון.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה!!!
הסתדרתי .
הבעיה הייתה שהיו כמה תיבות שכבר היו מקושרות!:)
תודה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה