קישקושים באמצע הרצאה...

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• CAM03784-1[1].jpg
    KB 562.4 · צפיות: 18
  • CAM03788-1[1].jpg
    KB 681.7 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
רק כדי שתדעי- כשכתוב:
27 המשתמשים הבאים מודים לך יפית סקלר על הודעתך השימושית, חן חן!
זה אומר ש"צלצלו" בפעמון ליד התמונה שלך כדי לומר לך שזה יפה!
אז גם אם לא הגיבו (כי אין זמן וכו) זה מצא חן בעיניהם :)

אני אהבתי את הדף השני, את הזרימה בדמויות והתפיסה של ההבעות. אולי שווה לנסות לראות מה חושבים על ההבעה בלי הכיתוב שמגלה כדי לראות אם ההבעה מדברת בעד עצמה.
חטף כדור בראש- יפה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;1700989:
רק כדי שתדעי- כשכתוב:
27 המשתמשים הבאים מודים לך יפית סקלר על הודעתך השימושית, חן חן!
זה אומר ש"צלצלו" בפעמון ליד התמונה שלך כדי לומר לך שזה יפה!
אז גם אם לא הגיבו (כי אין זמן וכו) זה מצא חן בעיניהם :)

אני אהבתי את הדף השני, את הזרימה בדמויות והתפיסה של ההבעות. אולי שווה לנסות לראות מה חושבים על ההבעה בלי הכיתוב שמגלה כדי לראות אם ההבעה מדברת בעד עצמה.
חטף כדור בראש- יפה :)

תודה תודה על העידוד, צילצלתי גם לך...
בקשר לכיתובים ליד הציורים, פשוט הייתי חייבת להבהיר מה בדיוק אני מציירת לכל הראשים סביבי שנתחבו על הדף. אם לא רציתי להפריע למרצה... (השאלות היו קצת קולניות):)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אורי ש;1701063:
דחוף דחוף - תעשי קומיקס!!!
דמויות מדהימות!
איזה הבעות חודרות!!!

תודה תודה.
אני באמת עובדת על זה, רק קצת קשה לי לעבוד ביעילות עם התוכנה (יש לי בה איזוהי בעיה טכנית, אולי אעלה פה אותה לעזרה)
בלי קשר, בממוחשב לא יוצא לי ככה (אני הרבה יותר חזקה בידני!)
בידני אני 'מרגישה את הדף' ואת הדמויות, ממסך בוהק- קצת פחות.
נתקלתם בהרגשה הזו?! שתפו.
מי שרואה את הציורים הממוחשבים שלי ואת "האמיתיים" רואה הבדלים.
מקווה שעם הזמן זה יצא יותר דומה למקור הפונטציאלי....;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה