דרוש מידע קישקע פרווה לחמין ללא חמין!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכין קישקע פרווה לחמין בסיר נפרד - ללא חמין
יש למישהו מתכון איך עושים זאת ?

• הוסף לסימניות
בעיקרון משאירים את הקישקע בניילון או בנייר כסף, עושים חורים שיכנס קצת רטיבות
מכסים עם מים, מוסיפים מלח, פלפל, פפריקה מתוקה, ומרתיחים

שמעתי פעם מטבח שכדי להוסיף שעועית בתחתית הסיר זה מוסיף עוד טעם

• הוסף לסימניות
את רוצה מתכון לקישקע או הסבר כיצד לבשל בסיר נפרד?

• הוסף לסימניות
כיצד לבשל בסיר נפרד.
בלי קשר לחמין

• הוסף לסימניות
לוקחים 2 כוסות ללא תחתית וממלאים בקמח נטול חיטה, 2 כוסות מים יבשים, בצל מתוק קטן חתוך לקוביות עגולות, 2 מזלגות פפריקה ללא פלפל, לערבב הכל עם קיסם ולהניח בצ'ונט ללא החמין.

• הוסף לסימניות
לעשות כמו כל מתכון קישקע שיש לך, ואז תבשל את זה בסיר ביחד עם קצת תפו"א שעועית לבנה ויצא לך מאוד טוב

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל העונים,
עזרתם לי מאוד

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל העונים,
עזרתם לי מאוד
הקישקע הוא תמיד פרווה, ויכול להתבשל סתם במים עמוקים,
קישקע בשרי זה אומר ששמת בו נוזל בשרי או שומן בשרי
אני דווקא מכינה את הקישקע עטוף בנייר אפיה, ויוצא דליקטס

בהצלחה

• הוסף לסימניות
היי אני הכנתי כבר צונט בלי קישקע ואני רוצה להוסיף עכשיו קישקע? איך הכי כדאי?
לבשל בנפרד ולהוסיף? כמה זמן יקח לזה?

• הוסף לסימניות
כן את שמה את העיסה בתוך נייר אפיה מכניסה לטשונט המוכן 20 ד' יכול להיות מוכן על חום בינוני

• הוסף לסימניות
הקישקע הוא תמיד פרווה, ויכול להתבשל סתם במים עמוקים,
קישקע בשרי זה אומר ששמת בו נוזל בשרי או שומן בשרי
אני דווקא מכינה את הקישקע עטוף בנייר אפיה, ויוצא דליקטס

בהצלחה
הקישקע האמיתי הוא בשרי לכתחילה ולמהדרין......;)

• הוסף לסימניות
מתכון טוב לקישקע פרווה:
להשחים 1/2 כוס סוכר עם קצת שמן להוסיף 3 כוסות מים בצל קצוץ וחצי מרגרינה מלח פלפל שחור ושזה מתקרר מוסיפים בערך קילו קמח לערבב וליצור כדורים ולשים בשקיות ולהקפיא.

• הוסף לסימניות
לאחרונה יש מפעל חדש שמתמחה בייצור קישקע טעים ומיוחד שנקראת " הקישקע של קרויס " , שווה לנסות , טעם ממכר !!!

קבצים מצורפים

• image (9).png
    image (9).png
    KB 432.1 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה